streda 27. februára 2013

Líčenie do školy

Ahojte :) Dnes som vstala výnimočne o pár minút skôr ako zvyčajne a stihla som sa aj rýchlo nalíčiť a dokonca to pre vás aj odfotiť, čo je pre mňa o pol 8 ráno skutočne nadľudský výkon :D Tak máte teraz možnosť pozrieť si líčenie, ktoré si robievam do školy, ak mám na to čas.

Postup je veľmi jednoduchý. Najprv nanesiem krém, aby nebola pleť najmä v tomto období počas dňa suchá a netvorili sa pod makeupom šupinky. Potom aplikujem makeup pomocou buffer štetca a pod oči nanesiem korektor. Na viečka dám podklad pod očné tiene a potom nanesiem tieň neutrálnej telovej/hnedej/šedej farby. Dôležitá je linka, ktorá oči pekne zvýrazní. Ja som použila moju najobľúbenejšiu od GOSH. Potom príde na rad riasenka. Celú tvár zafixujem transparentným púdrom a nanesiem lícenku. Na pery používam väčšinou telový rúž, ale niekedy jemne vklepem do pier aj výraznejší rúž, ktorý týmto spôsobom aplikácie stratí na intenzite. Hotovo! :)




Ako sa do školy/práce líčite vy? :)

11 komentárov:

  1. Moc ti to sluší :) A chápu, já ráno většinou dobíhám, abych nepřišla pozdě :D
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to sluší. Já si jen většinou dám trochu make-upu, linky, řasenku a když se mi che tak bronzer a jdu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá linka je veľmi pekná :) ja si väčšinou dám len makeup a maskaru :))

    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja teda bez linky. ;) ale pridam licka. :)

    danielakurkystyle.blogspot.ie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja sa vpodstate stále tak isto, linka musí byť, obočie takisto no a troška bronzeru a highlighter (rozjasňovač, alebo ako tomu my hovoríme?) nesmú chýbať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na poslednej fotke si veľmi pekná:)
    a čo sa týka mňa, ja už ani tú linku nestíham m,lebo vždy mi to dlho trvá :D tak si dávam len nejaký hnedý tieň alebo trochu hnedej ceruzky namiesto toho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. môj ranny ritual trvá okolo 20 min. a dávam si krém,bázu,make up,obočie,linku,špirálu,líčka a rúž :)bez toho by som nikam nešla,no možno tak bez linky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pěkné líčení, mám to podobně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. keby som si ja davala rano linku do školy,tak musim vstat min. dve hodiny skor, aby som to stihla, kedže sa mi nikdy nepodari podla mojej predstavy, tak si nato ešte netrufam..:D inak do školy chodim uplne bez makeupu..:o) inak tebe to velmi pristane, krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ako pekne rovno máš tú linku. niekedy sa to tak naučím aj ja :D
    cara mia

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Také závidím rovnost té linky. Nikdy se mi to nepovede a to to ještě musím kolikrát dělat x krát po sobě, jelikož každé oko pak vypadá jinak. :DD

    OdpovedaťOdstrániť