štvrtok 4. septembra 2014

Jednoduché líčenie - 2 varianty + dovolenkové video

Ahojte! Tak ako som vám sľúbila, dnešný post bude o líčeniach, ktoré som odfotila na dovolenke. Kozmetiky som brala úplne minimum, pretože cez deň som mala maximálne riasenku a večer som to s líčením taktiež nepreháňala. Na oči som si vystačila s paletkou a linkami AVON Glow, ktoré už teraz patria medzi top produkty tohto roku! Na tvár som používala BB cream od GOSH, ktorý mi krytím v lete úplne vyhovuje. Najviac som mala produktov na pery, lebo veď treba mať k dispozícii červenú, malinovú, broskyňovú, nude... Veď to poznáte :))

Poďme už ale k líčeniam. Obe sú úplne jednoduché a celé sa zakladajú na dvoch farbách v svetlejšom a tmavšom odtieni. Prvé sa nesie vo fialových/slivkových tónoch, zatiaľ čo druhé je neutrálnejšie v béžovo-hnedej kombinácií. V oboch prípadoch som použila vyššie spomínanú linku od AVON-u. Veľmi sa mi páči jej farba. Nekričí modrou farbou z 10 metrov, ale na druhej strane je to pekná zmena oproti čiernej klasike.


Prvé líčenie vo fialových odtieňoch (prepáčte trochu zlepené mihalnice, ale tak to dopadá, keď sú nalíčené celý deň od bazéna a večer domalujem už len zvyšok :D)




Druhé líčenie v hnedých tónoch







A spomínané dovolenkové videjko :)

4 komentáre:

  1. Pekné líčenie....a Sunny Beach je super:) páčilo sa mi tam

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páčia sa mi obe varianty, veľmi ti pristanú také odtiene!!! Na tej prvej fotke ti to veľmi pristane.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti to sluší! :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Překrásné líčení, jsi moc šikovná! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť