pondelok 5. júna 2017

Sleek I-Lust Eyeshadow Palette - Diamonds In The Rough

Ahojte! Objaviť v dnešnej dobe skvelý produkt, o ktorom by ste predtým ešte nečítali alebo na neho na internete nenarazili, je veľmi ojedinelé. O to viac sa preto teším, že vám dnes na mojom blogu môžem ukázať paletku tieňov od Sleek, ktorá zďaleka nie je tak známa ako všetky Sleek i-Divine paletky, ale napriek tomu je minimálne rovnako krásna a zaujímavá.


Reč je o Sleek i-Lust Eyeshadow Palette v odtieni Diamonds In The Rough. Zaujala ma na prvý pohľad svojimi farbami v odtieňoch rose gold a taktiež krásnym obalom. V paletke sa skrýva 6 tieňov, z toho 4 klasické a 2 krémové, použiteľné aj ako rozjasňovač. Jednotlivé odtiene majú aj svoje meno a mojím favoritom je neobyčajná farba Marquise! Všetky sú však nádherné, jemne namleté, neprášia, ľahko sa vrstvia a už som ich použila pri viacerých svadobných líčeniach, keďže viečko krásne rozžiaria, ale nepôsobia pritom prehnane trblietavo. Krémové tiene používam hlavne do vnútorného kútika oka. V balení ma potešilo aj veľké zrkadlo a jediné, čo musím vytknúť, je ťažšie otváranie, s ktorým niekedy bojujem. Celkovo však paletku určite odporúčam, na stránke elnino.sk ju zoženiete za cenu 9,60 € a dostupný je aj druhý variant s výraznejšími farbami a názvom Hidden Gems.






Na ukážku som vytvorila aj jednoduché denné líčenie, aby ste videli, že tiene sú skutočne rozjasňujúce, ale nepôsobia lacno ani umelo. Samostatne môžete použiť tiene na denné líčenie, ale stačí pridať výraznejšiu hnedú do záhybu oka a hneď dostanú úplne iný rozmer.



Poznáte túto paletku?

Máte obľúbené produkty od značky Sleek?

Majte sa krásne!

14 komentárov:

  1. Paletka vypadá krásně! Líbí se mi moc. Já mám vůbec Sleek ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada :) Ja som od Sleek skúšala predtým len jednu paletku, takže nemám až také veľké skúsenosti.

      Odstrániť
  2. takéto nude odtiene nikdy nemôžu sklamať :) krásna paletka!
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je krásná, takové odstíny vyhledávám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow, tak toto je krásne a naozaj prirodzené denné líčenie. Pristane ti. :-) Super recenzia.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne odtiene a vytvorila si skutošne pekné líčenie. :) Vďaka za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ta paletka má naprosto krásné stíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tuhle paletku neznám, ale přijde mi, že Sleek je opravdu umí :) Také se mi nejvíc líbí odstín Marquise, je to opravdu neobyčejná barvička ♥ Mimochodem moc děkuji za milý komentář na mém blogu :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť