pondelok 16. januára 2012

Kozmetické kazety-výpredaj !

Ako to už po Vianociach býva, tak vačšina tovaru ( hlavne toho darčekového ) ide s cenami výrazne dolu... Mne sa podarilo za super ceny nakúpiť v DM a v 101 drogerii. V DM všetky darčekové kazety za 50% ! Bolo to asi týždeň a pol po Vianociach... vôbec som o tom nevedela, len som si náhodou všimla nakope naskladané plagáty, ktoré o tom informovali. Veľa ľudí o tom určite nevedelo, pretože tých kaziet mali ešte celkom dosť :)



Potrebovala som novú špirálu, takže som sa rozhodla pre balíček Maybelline. Obsahoval špirálu Colossal Volum Express a vodu na odličovanie. Cena po zľave bola 4,95 €. Odskúšanú ju ešte nemám, ale keď ju začnem používať, tak urobím recenziu :)

Objavila som tam ešte jeden balíček s novou špirálou L´ORÉAL Lash Architect 4D. K nej bola pribalená malá elegantná kabelka. Cena po zľave bola 6,99 €. Myslím, že sa oplatila, keďže samostatne stojí okolo 13 €. Odskúšanú ju už mám a môžem povedať, že som spokojná a kúpu neľutujem :)

Špirála a taštička

Použila som: Lash Architect 4D

V DM som nakúpila aj kazety s pleťovými krémami, telovými mliekami a podobne.. ale to si myslím, že nie je až také zaujímavé :D

Minulý týždeň som bola v meste a išla som len tak pozrieť do 101 drogérie. Chcela som omrknúť bázu pod makeup od Dermacolu, lebo všade čítam samé chvály :) Cena toho menšieho balenia bola niečo vyše 6 €. To sa mi zdalo celkom veľa... Keď som už chcela odísť tak som zbadala Dermacol kazetu vo výpredaji len za 8,8 € ! Obsahuje už spomínanú bázu, makeup Caviar Long stay ( samostatne 12,99 €) a fixačný púder ( samostatne okolo 7-8 € ). A toto všetko som dostala len za tú smiešnu sumu! Bola som veľmi spokojná a dúfam, že sa mi výrobky osvedčia :)


Aj vy ste si kúpili nejakú kozmetiku v povianočnom výpredaji? :)

2 komentáre:

  1. to s cenou lash-4D si snáď robíš srandu!! :-o o dermacole nehovoriac....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veru nerobím... tak isto som na to aj ja pozerala :D

    OdpovedaťOdstrániť