streda 11. apríla 2012

Konečne NYX !!!

Tak už mám konečne aj ja niečo z tejto kozmetiky :) Aj keď sa nejedná o nejakú luxusnú značku tak mám veľkú radosť, keďže u nás je nedostupná a neponúkajú ju ani žiadne e-shopy... Ja som objednávala z českého internetového obchodu www.kosmetika-usa.cz a tento e-shop môžem len odporúčať. Posielajú aj na Slovensko ale poštovné je dosť vysoké ( tuším 8 € ), takže ja som si nechala balíček poslať k známym do Čiech. Platila som však zo Slovenska cez internet a ešte k tomu aj v eurách, takže s tým neboli žiadne problémy :)


Objednala som si Jumbo ceruzku v odtieni Milk, ktorá je snáď v každom druhom videu na youtube :)) A dvoje pigmenty v odtieni : 30 Jade Pearl a 28 Orange Zest Pearl. Odtieň Jade je krásna perleťová zelená, vyzerá presne ako na internete. Od odtieňu Orange Zest som čakala trochu žiarivejšiu oranžovú, zdá sa mi trochu tlmená a obsahuje drobné zlaté trblietky, ale aj tak sa mi páči a určite ju budem používať :)
S ceruzkou som absolútne spokojná. Je krásne mäkká, dá sa rozotrieť ako podklad pod tiene a super sa s ňou kreslí aj na waterline.


Narýchlo som sa s pigmentmi aj s ceruzkou nalíčila aby ste videli ako to zhruba vyzerá :) Ako podklad som rozotrela novú NYX Jumbo ceuzku, ktorú som použila aj na dolnú vonkajšiu aj vnútornú linku.


Z tohto e-shopu som si objednala ešte mini štetc od Bourjois,  ktorý je vážne MINI :D Ale o tom zas napíšem niekedy nabudúce...

Aké skúsenosti máte vy s kozmetikou NYX? Ktoré výrobky by ste mi doporučili?

17 komentárov:

  1. Urcite ocni stin v odstinu root beer a kremovou tvarenku boho chic:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. riasy máš svoje či umelé? ak to sú tvoje, akú riasenku používaš? lebo ich máš dokonalé :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám svoje :) Tu som práve použila nejakú úplne vysušenú riasenku od MaxFactor pretože som to líčila len tak narýchlo :D
      Inak používam riasenky od rôznych značiek, lebo väčšinou so žiadnou nemám problém :)

      Odstrániť
    2. :) Myslim, ze nam je vsetkym jasne, preco nemas so ziadnou riasenkou problem :D Zavidim ;)
      Nikavero

      Odstrániť
  3. Kosmetiku NYX bych moc chtěla vyzkoušet, tak snad se mi to někdy splní :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super aspon viem jak to vypada:D som rozmyslala nad tymito vecami a nad tym mini stetcom :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a budeš objednávať? :) Inak tomu štetcu som už našla využitie :D úplne super sa s ním nanášajú tie zapečené lícenky od bourjois, lebo tie mi s inými moc dobre nešli :D

      Odstrániť
  5. Tu bílou tužku bych si taky chtěla objednat, zrovna nedávno jsem tam koukala a byla vyprodaná:-(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky se chystám časem něco málo na tomhle e-shopu objednávat, ještě totiž s NYXem zkušenosti nemám. Máš moc krásné dlouhé řasy :)

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je super krásné! a máš dokonalý řasy :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. wow skvěle nalíčená :) a NYX ani moc neznám upřimně :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásne si naličená pripajam sa k následníkom :) fakt ma zaujali tvoje líčenia..a tu ceruzku chcem aj ja :( :D ale to poštovne ma nejak odradilo od toho objednat si niečo..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, aj ty máš krásny blog! :) Je pravda, že to poštovné je dosť vysoké, ale možno keby si našla nejaké kamarátky čo by s tebou objednali tak by sa to dalo :)

      Odstrániť
  10. Skvělý design, moc se ti povedl :).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, chcela by som ta pozvat na moj novo vytvoreny blog. Zacala som len nedavno a tak sa pomaly rozbieham. Bola by som rada, ak by si ho navstivila a nechala napriklad pripomienky, kedze mas viac skusenosti. Prepac za ,,reklamu" a dakujem :)

    www.inlovewithmakeup.weebly.com

    OdpovedaťOdstrániť