štvrtok 26. apríla 2012

Sally Hansen Luminizing Face Primer

Už sme tu dlhšie nemali žiadnu recenziu, tak si dnes jednu dáme :) Nedávno som si kúpila podklad pod makeup Sally Hansen. Mal by spĺňať to, čo každý podklad po makeup a naviac by mal byť rozžiarujúci.
Kúpila som ho v takom obchode s oblečením, kde mali pri pokladni košíky s kozmetikou... Inak som ho nikde predávať nevidela... Ale keď som hľadala na googli, tak na zahraničných stránkach sa dá zohnať :) Cena je ale väčšinou o dosť vyššia, než za akú sa ho podarilo kúpiť mne. Ja som za neho dala len 3,50 €. Z tejto rady - Sally Hansen natural beauty Inspired by CARMINDY (www.sallyhansennaturalbeauty.com) - tam mali ešte lícenky a myslím, že lesk na pery... Všetko s cenami do 3 €.




Obsah je 13,5 g a balenie je s praktickou pumpičkou, ktorá zas až tak praktická nie je, lebo sa často stane, že stláčam a nič nevyteká... :D Čo sa týka samotnej bázy, tak tá obsahuje drobné trblietky... Vo viacerých recenziách som na to čítala zlé ohlasy, vraj trblietky sú vidieť aj pod makeupom. Ja som s týmto problém nemala... Používam makeup so strednou krycou schopnosťou a trblietky sú vidieť minimálne, keď sa na to človek nesústredí, tak prakticky vôbec :) Takže sa určite nemusíte báť, že chodím ako diskogula :D

Nádoba s pumpičkou



Po úplnom rozotretí

Stretli ste sa s týmto výrobkom už niekde? A čo na neho hovoríte? :)


4 komentáre:

  1. Vypada opravdu dobre, podivam se po nem. Radsi na netu, protoze se obavam ze u nas to nikde nesezenu :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je pro mě překvapení, já jsem do teď žila v představě, že Sally Hansen vyrábí jen laky:-D Ale vypadá to moc pěkně:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. booooze ja tak dlho tuzim po kozmetike od Carmindy. je to uzasna vizazistka.skoro som odpadla,ked som si precitala kde a hlavne za kolko si to kupila :) lebo inak su veci od nej drahe,hlavne ked sa do toho zarata postovne. kde si to prosim ta presne kupila?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) No veru tie ceny boli super, kúpila by som si aj lícenky, keby ich teraz nemám tak veľa :D Kúpila som to v Trnave, v obchode vedľa kina Hviezda... vôbec neviem odkiaľ si, takže neviem ani či má zmysel to tu písať :D

      Odstrániť