streda 6. júna 2012

Chanel Glossimer 104 Astral

Ahojte! :) Tak som tu s ďalšou recenziou, tentokrát vám ukážem lesk Chanel Glossimer v odtieni 104 Astral. Mám ho už dlhšie, ale stále mám z neho veľkú radosť, keďže je to zatiaľ môj jediný kozmetický Chanel výrobok :)




Začnem pekne po poriadku, čiže obalom. Ten je veľmi elegantný, kombinácia čiernej a zlatej nemôže nič pokaziť. Na vrchnáku sa pýši znak Chanel a celkovo na mňa pôsobí luxusným dojmom :)


Čo sa farby týka, tak ako môžete vidieť na fotkách, jedná sa vlastne o priesvitný lesk s nádychom do ružova, ktorý obsahuje veľké množstvo drobných ružových trblietok, ktoré majú (teda aspoň mne sa zdá) odlesk do modra :) Na perách vyzerá veľmi prirodzene a aj napriek trblietkam nepôsobí lacno. Veľkým plusom je, že vôbec nelepí a na perách ho takmer necítim. Na chanel stránke som sa dočítala, že by mal byť dlhotrvajúci. A môžem len súhlasiť ! Na perách vydrží bez straty na kráse vyše dvoch hodín, čo si myslím, že je oproti iným leskom celkom slušné :) Pitie prežije v pohode, pri jedení sa samozrejme stratí, ale keďže je takmer bezfarebný, nemusíte sa báť, že vám ostanú po ňom obrysy alebo fľaky. Je bez vône a váži 5,5 g.

 bez blesku

s bleskom

bez blesku

s bleskom

Aplikátor je klasický penový, pohodlne sa s ním pracuje. Ničím neohúri, ale svoju prácu plní dobre :)




Cena sa na stránkach pohybuje okolo 30 dolárov, u nás sa dá kúpiť v parfumériách Fann, v Čechách je už tých možností viac :) Nebudem vás tu presviedčať, ako je to vec, bez ktorej sa žiadna žena nezaobíde :D Samozrejme, že tá cena je dosť vysoká a takúto službu vám poskytne aj lesk za omnoho menej peňazí... ale zas na druhej strane, nie je to dobrý pocit, mať v kabelke takýto poklad? :)


8 komentárov:

  1. Jeeejoo ten je nadherny!! Zboznujem lesky ale od chanel zatial nemam:(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vždycky jsem si přála mít nějakou takovouto luxusní věcičku! Vypadá úžasně ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určitě to musí být skvělý pocit , a takovýto poklad jsem si vždycky přála ... :) Ale zatím nemám :( ...

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O zavisť :) A možem sa opýtať čím fotíš fotky? : ) Ak teda nevadí ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, že nevadí :) Fotím s Nikon Coolpix P100. Je to taký lepší kompakt, ale strašne by som chcela zrkadlovku :/

      Odstrániť
  5. Uplne suhlasim...mozno je to hlupost, ale ja sa tiez so svojim Chanel ruzom citim lepsie, elegentnejsie a francuzskejsie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já mám jednu Chanel rtěnku a je to super pocit, ten poklad v kabelce mít. ale vystačím si i s leskem za 30kč. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mám Chanel rúž v odtieni 59 Nude, ale musím sa priznať, že výdrž na mojich perách nič moc, aj keď pigmentovaný je pekne a aj príjemne hydratuje, ale od Chanelu som čakala trošku viac...

    www.allicedom.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť