nedeľa 30. septembra 2012

Bourjois 1 Seconde - Rose délicat

Ahojte! Dnes vám po dlhšej dobe opäť prinášam recenziu, tentokrát na lak na nechty. Kozmetickú firmu Bourjois už určite poznáte.. najznámejšie sú asi ich zapečené lícenky, ale určite ani ostatné výrobky by nemali zostať nepovšimnuté :) Dnes vám ukážem lak na nechty Bourjois 1 Seconde 02 Rose délicat.

Už ako názov napovedá, ide o rýchlosnúci lak. Samozrejme, že neuschne za 1 sekundu... vzadu na fľaštičke je písané, že doba schnutia je 50 sekúnd, čo si myslím, že môže byť aj pravda (nestopovala som to presne;). Balenie je krásne, veľmi elegantné. Objem je 9 ml. Vyrobený vo Francúzsku.

Môj odtieň - 02 Rose délicat je jemná ružová farba, s drobnými striebornými trblietkami, ktoré ale nie sú hneď na prvý pohľad viditeľné. Lak má široký a plochý štetec, na ktorý som si musela spočiatku zvykať, ale lakovanie s ním nie je nijak extra náročné. Výhodou je gélová textúra laku, takže nie je potrebný ani nadlak. Výdrž je podľa mňa veľmi dobrá, neporušený mi vydrží aj 4 dni. Jediným problémom tohto laku je podľa mňa krytie. Na fotkách vidíte nanesené dve vrstvy... a končeky by ešte presvitali určite aj po troch. Pre niekoho to môže byť výhoda, ak chce dosiahnuť len jemnú perleťovú farbu. Vhodný je podľa mňa aj na francúzsku manikúru, alebo na úplne krátke nechty, kde nebudú presvitať končeky.





Čo na neho hovoríte? Máte skúsenosť s lakmi od Bourjois? :)

8 komentárov:

  1. Tento lak je krásny,aj keď to krytie nie je najlepšie.. A od Bourjois ešte nič nemám, no plánujem si niečo kupiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tenhle odstín je přesně podle mého gusta, mám ráda světlejší laky, ale s touhle značkou zkušenosti nemám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja o par dni planujem o nom pisat, mam podobny odtien :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyhle jemné růžové odstíny já moc ráda!Krásný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ta 1 sekunda znamena, ze s tym stetcom sa da aplikovat na 1 necht za 1 sekundu. so schnutim nesuvisi.

    OdpovedaťOdstrániť