sobota 27. októbra 2012

GOSH BB cream

Aj keď je BB cream teraz takmer úplne všade a ponúkajú ho takmer všetky kozmetické firmy, tak vždy sme aj tak zvedavé (teda aspoň ja ;), aký bude ten ďalší a či ten práve pre nás nebude ten pravý...

Ja som v posledných dňoch testovala BB cream od mojej obľúbenej značky GOSH. S ich výrobkami som bola zatiaľ vždy spokojná, preto som bola zvedavá, aký bude ich BB. Obal je jednoduchý - čierna tuba s objemom 30 ml, ktorá na sebe obsahuje všetky potrebné informácie. Tento krém má spĺňať funkciu podkladu, makeupu a hydratácie a navyše obsahuje SPF 15. Je dostať až v piatich odtieňoch, ktoré sú číslované veľmi jednoducho: od 1 do 5. Ja mám odtieň 3. Po vytlačení na ruku sa mi zdal tmavý, ale ako nám bolo aj na prezentácii GOSH Day povedané, odtiene sa čiastočne prispôsobia farbe pleti, preto som ani ja s týmto odtieňom nemala problém, aj keď uznávam, že 2 by mi sadla možno ešte lepšie. Konzistencia je veľmi podobná makeupom, ktoré mám doma. Ja uprednostňujem nanášanie štetcom, ale určite sa bude dať dobre rozotrieť aj prstami. Na tvár pekne priľne, zjednotí ju a nevytvára fľaky. Krytie je pre mňa také stredné, na väčšie nedostatky bude potrebný ešte korektor. Ja sa po jeho nanesení vždy ešte prepudrujem, tak ako to robím aj pri bežnom makeupe. Jeho hydratáciu môžem potvrdiť. Na pleti sa mi neobjavili žiadne suché miesta ani šupinky, ako sa mi to stáva pri niektorých produktoch. Jediné, čo mi na tomto výrobku nesedí, je jeho vôňa. Našťastie ju cítiť iba pri nanášaní, takže to ako veľký problém nevidím. Ja môžem za seba tento BB cream určite odporučiť, keďže spĺňa všetko, čo sľubuje. Bude vyhovovať hlavne ženám, ktoré nemajú s pleťou väčšie problémy a majú rady prirodzený vzhľad :)



Odtiene z ľava do prava: 1,2,3

Pred a po nanesení

PS: Moja pleť je momentálne v dosť zlom stave, preto som aj najskôr chcela s recenziou počkať, ale nakoniec som si povedala, že aspoň budete môcť dobre posúdiť jeho kryciu schopnosť.

Cena v e-shope Fann je 12 €.

5 komentárov:

  1. Well a soft difference you got there and maybe with some powder that could be the sheerest complexion ever!!! Good to see you do it and it evened out the skin very subtle!!/Azure

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chcela by som sa ťa opýtať aký makeup používaš, keď máš v takom stave pleť? Ja mám podobnú a budem vďačná za tipy. :)

    PS - Skúšala si už makeup od ELF alebo od ESSENCE? Tvoj názor?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, mne krytím vyhovuje makeup od Rimmel - Lasting Finish, ktorý vždy ešte prepudrujem. Od ELF ani Essence som ešte makeup neskúšala. U ELF by som sa bála aj odtieňov, keďže na internete vyzerajú často inak, ale u Essence ak vyskúšaš tester, tak by ti mohol sadnúť :)

      Odstrániť