streda 21. novembra 2012

GOSH Smokey eyes palette 04 Blue

Ahojte! Najprv veľmi pekne vítam mojich nových čitateľov a dúfam, že sa vám tu bude páčiť! Dnes vám ukážem jedno líčenie spojené s recenziou na produkt, s pomocou ktorého som ho vytvorila.

GOSH prišiel nedávno na trh s paletkou určenou na dymové líčenie v odtieni 04 Blue. Paleta obsahuje štyri tiene, zoradené od najbledšieho po najtmavší. I keď má názov Blue - čiže modrá, tak nečakajte modrú v pravom slova zmysle. Podľa mňa sú to skôr odtiene šedej s prímesou modrej. O to viac sa však hodí na dymové večerné líčenie.

Balenie je jednoduché elegantné a uzatvára sa na magnet. Priložená šablóna poradí začiatočníkom, kam si ktorý tieň naniesť pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku.

Konzistencia tieňov je už typická pre GOSH. Jemné, zamatové tiene, ktoré vôbec neprášia. Pigmentácia je postačujúca a na oku sa dajú dobre tieňovať a vrstviť.

A teraz sa môžete pozrieť na líčenie, ktoré som s ňou vytvorila ja. Nerobila som ho podľa šablóny, ale jednoducho tak, ako sa mi to páčilo a hodilo. Toto líčenie je určite vhodnejšie skôr na večer, ale pre odvážne kľudne aj na bežné nosenie. Keďže v paletke nájdeme aj svetlé tiene, nemusíte sa báť, že by ste ju na denné líčenie nevyužili :) Použitá špirála GOSH catchy eyes.






Cena v e-shope Fann je 11,50 €.

10 komentárov: