piatok 7. decembra 2012

Rozžiarujúce perličky na tvár AVON

Ahojte! Už veľmi dlho tu nebola žiadna recenzia, tak dnes, keďže konečne svietilo slnko, rozhodla som sa nafotiť jeden z mojich obľúbených výrobkov a podeliť sa s vami o moje skúsenosti :) Kozmetike typu AVON, Oriflame atď príliš neholdujem, no občas sa aj tam objaví výrobok, ktorý ma zaujme a tak ho objednám. Väčšinou sú to kvalitou priemerné výrobky, no nájdu sa aj také, z ktorých som bola príjemne prekvapená. Jedným z nich sú aj tieto Rozžiarujúce perličky na tvár od AVONu.

Dlho som zháňala jemnú ružovú perleťovú lícenku, ktorá by bola vhodná na bežné nosenie a nemusela by som byť pri jej aplikácii príliš opatrná. V katalógu som vtedy uvidela tieto perličky za nejakú akciovú cenu, okolo 6 €, tak som ich teda vyskúšala... A neľutujem! Balenie síce na prvý pohľad asi nikoho nenadchne, ale mne nijak neprekáža. Vnútri sa nachádzajú perličky v troch odtieňoch (ako na foto). Mohlo by sa zdať, že sa ich tam nachádza pomerne málo (hlavne keď v katalógu je ich na fotke 3x viac ;), ale netreba sa toho báť, pretože z perličiek takmer vôbec neubúda. Používam ich hlavne ráno, keď sa líčim do školy a nemám na to veľa času. Dajú sa pekne vrstviť, no ešte nikdy sa mi nestalo, že by som to s nimi prehnala a efekt by nevyzeral dobre. Dajú sa využiť aj ako rozjasňovač. Ideálne sú podľa mňa hlavne pre svetlejšie typy, keďže ich farba nie je príliš výrazná... Na tmavšej pleti by nevynikli. Takže ak hľadáte niečo pre zdravú farbu a jemne perleťový vzhľad, tak by mohli byť pre vás ideálne. Odporúčam! :)

Hmotnosť: 22g
Doba spotreby: 24 mesiacov



Perličky obsahujú 3 odtiene


Máte s nimi skúsenosti?
Nájde sa u vás výrobok od AVON/Oriflame, na ktorý nedáte dopustiť?

10 komentárov:

  1. Mám zkušennosti s perličkami od avonu ale bronzujícími :) Měla jsem je asi před dvěma lety, možná je to i déle :) Efekt na fotce vypadá moc hezky :) Já mám moc ráda zázračný kelímek od Oriflame, potom slupovací masku s granátovým jablkem taky od Oriflamu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné, ja som objednala mamke bronzové z oriflamu, sú oooomnoho menšie tie guličky, ale strašne výrazné. aj som si ho plánovala nechať, ale väčšinou sa líčim ráno takmer po tme, to by dopadlo :D myslím, že ho lepšie využije, hlavne je opálenejšia než ja, tak nebude vyzerať ako z cirkusu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z oriflame mam tusim len intimny gel, a z avonu uz tiez toho momentalne vela nemam, nemam ani oblubeny produkt... Najnovsiu mam penu do kupela s vonou cernice vanilka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pouzivam je uz roky, dlouho byly mou jedinou tvarenkou :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyhle perličky máme doma, moc je nepoužívám ,ale byly časy, kdy byly mé oblíbené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kuličky se mi moc líbí, dokonce je mám i doma, ale nějak se mi do nich nechce, nevím proč :-)

    Velká Vánoční GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. keď sa ti páčil tag u Moniky, som ho k tebe posunula :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tieto síce nepoznám, ale používam veľmi podobzné z oriflame a som s nimi spokojná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aj ja mám jedny z Oriflamu a som nadmieru spokojná :) ... ale plánujem si zaobstarať aj tieto z AVONu ... inak aký je toto odtieň ??

    MAKEteddyUP

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto perličky s názvom Rozžiarujúce sú len v jednom odtieni, potom sa dajú zohnať ešte bronzujúce, ale tie majú aj iný obal :)

      Odstrániť