utorok 18. júna 2013

Arabic makeup

Ahojte! Dnes mám pre vás pripravené opäť jedno líčenie, tentokrát inšpirované arabskými krajinami. Ja som zvolila kombináciu zlatej, bronzovej a tehlovo červenej farby. Sú to farby, ktoré bežne nepoužívam a myslím si, že mi ani nesvedčia, preto by som toto líčenie v reále nezvolila, ale možno sa na nájdu medzi vami také, ktorým by tieto farby sedeli úplne presne :) Celé líčenie som ešte zvýraznila tmavými čiernymi linkami. Fotky sú tentokrát len dve, pretože fotiť lesklé tiene je pre mňa ako za trest a s výsledkom nie som aj tak poväčšine spokojná.

PS: Zajtra sa môžete tešiť na článok o mojom pokuse s ombré vlasmi :)



Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. Wow podľa mna sa ti to veľmi podarilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ano ano ja sa hlasim,ze sa mi taketo farby pacia a v jemnejsej verzii by som take licenie urcite nosila.preto ak by si si nahodou nasla cas budem rqda ked dopises znacky pouzitych tienikov;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne na teba som aj myslela, určite by ti svedčali :) Tiene som tam nepísala zámerne, pretože som použila iba no name paletky. Pozri v tomto príspevku na prvej fotke http://mynewbeautybook.blogspot.sk/2013/01/kozmeticka-zbierka-prve-narodeniny.html tá vľavo dole a tá ob jednu nad ňou, taká trojdielna.. tak tie som používala :)

      Odstrániť
  3. Moc pěkné! Asi bych se to měla rychle naučit, chystám se totiž do Maroka :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krasne..myslim, ze sa ti odfotografovanie podarilo.. dokonala linka a paci sa mi ako plynulo do seba tiene zapadaju :)

    Viva la Vida

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no pekné prevedenie, však ako vždy :) ale tiež mám zmiešané pocity z tej červenej.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow to vypadá opravdu úžasně!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nahodou sa ti taketo oodtiene hodia :) ale poznam ten pocit ak sa v niecom dobre necitis tak to nie je ono

    OdpovedaťOdstrániť