pondelok 10. júna 2013

OH MY GOSH - 036 ABUNDANCE

Ahojte! Dnes vám ukážem jeden krásny kúsok od GOSH. Lak patrí do kolekcie mini lakov a tento odtieň je na trhu nový. Má názov 036 ABUNDANCE. Základ tvorí číra tekutina s množstvom drobných zlato-strieborných glitrov s farebnými odleskami. V laku sa nachádzajú aj väčšie aj menšie čiastočky, čo sa mne osobne veľmi páči, pôsobí to na nechtoch zaujímavo. Na fotkách vidíte lak v jednej vrstve, ale ak by ste chceli trblietok viac, kľudne môžete aj vrstviť. Schne do lesklého povrchu, takže ďalší nadlak už nie je potrebný. Ako podklad som použila krásnu petrolejovú farbu, taktiež od GOSH - 592 POOL PARTY.

Objem 5 ml, cena 4 €.
Vyrobený vo Francúzsku.




Ak vás zaujal, tak určite využite akciu, ktorá práve prebieha v parfumériách Fann! Na výber je obrovské množstvo farieb, takže odporúčam ísť sa pozrieť! :)


A chcem vás ešte poprosiť, myslite na mňa v stredu a hlavne vo štvrtok! Mám prijímačky, tak nech to dobre dopadne 

6 komentárov:

  1. som rada, že si sa poponáhľala a ukázala ho :-) dokonca si ho dala aj na ten Pool Party a myslím, že mu to vôbec neuškodilo.
    a veľa šťastia, silno budem držať palce

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna manikura!;) pripomína mi to nočnu oblohu :))
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. drzim palce, hadam ti stastie prinesu aj modre nechtiky, modra=nadej!:) a inak mi pripomina ten efektovy lak ten z minnie kolekcie...od opi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. lak je krásny, vyzera fakt užasne, inak drzim ti palce na prijmackach :)

    OdpovedaťOdstrániť