štvrtok 11. júla 2013

ARTDECO Ceramic Nail Lacquer 13 & S.he 121/280

Ahojte! Tak dnes vám ukážem manikúru, ktorú som vytvorila k líčeniu z minulého postu. Kombinácia farieb je výrazná, podľa mňa ideálna letná - oranžová s modrou :) Na vytvorenie tejto manikúry som použila len dva laky a to: ARTDECO Ceramic Nail Lacquer 13 a S.he nail polish 121/280.

Lak od ARTDECO som skúšala prvýkrát a bola som zvedavá aký bude, keďže za 6 ml zaplatíte cca 10 €. Konkrétne táto farba sa mi veľmi páčila, ale už vo fľaštičke som mala pocit, že to bude ten typ laku, ktorý bude akoby taký vodový. A nemýlila som sa. Lakoval sa síce bez problémov a schol celkom rýchlo, ale aj po dvoch vrstvách presvitali končeky a myslím si, že by to nezmenila ani tretia vrstva, keďže lak takejto konzistencie už doma mám a pri ňom to bohužiaľ nepomohlo. Každopádne aspoň výdrž bola uspokojivá, bez nadlaku vydržal 3 dni. Veľké plus je aj množstvo odtieňov, ktoré majú v ponuke. Pozrieť si ich môžete napríklad TU. Tam sú pri jednotlivých číslach uvedené aj názvy, ktoré ale na fľaštičkách chýbajú.


Druhý lak od S.he som dostala ako darček a keďže som lak od tejto značky ešte nemala, tak som bola taktiež zvedavá, aký bude. Názov laku bohužiaľ nepriradili, našla som na ňom len číslo 121/280. Lak tvorí priehľadná tekutina s množstvom modrých trblietok. Ja som ho aplikovala len na prstenníky, ale na dosiahnutie dobrého krytia boli potrebné asi štyri vrstvy, takže nechcem vedieť, ako ho odlakujem :D Čo musím ale pochváliť, je výdrž. Nechala som si ho nalakovaný ešte z predchádzajúcej manikúry, kde som ho mala skombinovaný so strieborným a od aplikácie prešiel už týždeň a stále vyzerá úplne rovnako. Objem je 10 ml a cenu presne neviem, ale asi nejak okolo 2 €.


A čo vy? Máte skúsenosti s lakmi týchto značiek?


8 komentárov:

  1. Hehe s tým od s.he si mi nalakovala nechty na stretku :D chu8dk nevydržal poriadne ani cestu domov. Akosi mám divné nechty, lebo mi nedrží na nich takmer žiadny lak :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ale nebol tento, to bol ten strieborný a ten nie je taký glitrový, takže toľko nedrží :D

      Odstrániť
  2. ten prvý ma fakt skvelú farbu.<33

    OdpovedaťOdstrániť
  3. trblietkavý je veľmi pekný! ale ako hovoríš, dávať ho dole, to je peklo!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. laky týchto značiek som ešte nemala :) ten modrý je neskutočne krásny! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od s.he mám len jeden lak, ale mám s ním presne opačnú skúsenosť - to bude asi tými trblietkami :)) DayByDay

    OdpovedaťOdstrániť
  6. veľmi pekná kombinácia, chválim :)

    OdpovedaťOdstrániť