sobota 28. septembra 2013

Glow Teal líčenie s linkou + vykecávačka :)

Ahojte! Čo máte nové? Ja mám za sebou prvý týždeň školy (farmácia na UK v BA, keby niekto nevedel a chcel by vedieť) a teda poviem vám, že som čakala, že to nebude jednoduché, ale že to bude už také zlé hneď prvý týždeň som si vážne nemyslela :D Napr. taká matematika... za jednu hodinu sme "zopakovali" celoročné učivo gymnázia, z ktorého som si bohužiaľ veľmi veľa nepamätala :D A budúci týždeň písomka, ako inak. Priebežné testy budem mávať každý týždeň asi z 3-4 predmetov a k tomu na ďalšie 3 predmety budem vypracovávať každý týždeň protokoly, takže profesori sú veľmi starostliví a rozhodne nechcú, aby sme sa nudili :D Tak a poďme k tým pozitívnym správam zo školy. Takže po 1. - po 2.- a po 3.- Ale nie, také zlé to zas nie je :D 1. Na biológii (vďaka za ňu, tá ma zatiaľ teší jediná) máme super profesora, ktorý má aj vtipné a pútavé prednášky, takže sa konečne nepremáham, aby som nezaspala. 2. Prvá chémia nebola taká zlá, ako som predpokladala a dokonca mi išli aj výpočty, takže som bola spokojná sama so sebou. 3. Z fyziky máme aj labáky, čo som nejak nevedela, ale potešilo ma to viac, než keby máme brať nejakú nudnú teóriu. Robiť budeme po dvojiciach, takže by to mohlo byť aspoň zábavnejšie (utešujem sa). 4. Cestovanie vlakom ma zatiaľ celkom baví, aj keď to skoré vstávanie nie je až také uchvacujúce, ale zvládam to lepšie, než som predpokladala. 5. Posledná a najlepšia správa je, že mi "víkend" začína už vo štvrtok o 12:00, takže budem mať voľna viac než na gympli, aj keď tých povinností bude samozrejme tiež viac. Tým som sa chcela dostať aj k tomu, že nebudem stíhať prispievať na blog tak často ako cez prázdniny, ale také dva príspevky týždenne by som chcela zvládnuť. Tak uvidím, ako to pôjde, sama som zvedavá :)

Tento víkend som strávila líčením krásnej nevesty, jej maminy a kamarátky. Fotky líčenia nevesty určite neskôr uvidíte. S výsledkom bola veľmi spokojná a ja som bola rada, že som ju v tento dôležitý deň mohla skrášliť práve ja :)

A konečne sa dostávame k dnešnému líčeniu. Dominantná ja pri ňom výrazná linka a modré tiene nanesené pod dolnú líniu rias. Všetky tiene, ktoré som použila, sú z paletky od Avonu v odtieni Glow Teal. Recenziu nájdete TU. Tieto tiene si pochvaľujem stále viac, krásne sa dajú blendovať a majú sýte farby. Linku od Yves Rocher som použila prvýkrát, tak na ňu nemám ešte ucelený názor. Líčenie pier som potom zvolila už len v nude tónoch. Fotky tentokrát nie sú veľmi vydarené, pretože som ich fotila večer pri umelom osvetlení a nechcela som použiť blesk, takže sú také nejasné, ale tak lepšie ako nič :)

Použila som:
Tvár:
Podkladová báza Dermacol Satin base
Makeup Bourjois Flower Perfection - 53
Rozžiarujúce perličky na tvár Avon

Oči:
Podkladová báza Essence I love stage
Tiene Avon True colour - Glow Teal
Linky Yves Rocher Couleurs nature Eye Liner
Riasenka GOSH Catchy eyes

Pery:
Avon Ultra color Lipstick - Latte






Avon guatro eyeshadow - Glow Teal

Majte sa krásne!

21 komentárov:

  1. :D no tak teda, vitajte na farmácii, slečna. musím ale povedať, že ma fyzika celkom bavila, ale matiku a chémiu v tom prvom ročníku som pretrpela. veľa záleží na profesoroch, ako hovoríš. my sme mali matiku dokonca s postrachom TUKE, dochádzal k nám na školu, bol to zarytý starý štatistik a tvrdil, že mu kazíme štatistiky, lebo je zvyknutý vyhadzovať 50% študentov, nie nejakých 5%, ako to bolo u nás :) ale dosť o škole, späť k príjemnejším veciam- veľmi sa mi páči kombinácia tej modrej s tou hnedou, pekne to v tom avone namiešali

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :D No matika proste nie je pre mňa, naposledy ma bavila niekedy v piatom ročníku na základnej, takže je to vážne bieda :D No som zvedavá, ako to bude s vyhadzovaním u nás, ale snáď tomu nejak prídeme na chuť, lebo zatiaľ je stratená väčšina z nás... A hej, aj mne sa táto kombinácia farieb veľmi páči :)

      Odstrániť
  2. Kráásna rovná linka :) Marry je tiež farmaceut rovnako ako Nina na tej istej škole a viem presne aká je to drina a koľko odriekania to chce, a je to jeden z najťažších odborov vôbec, ale ty to určite zvládneš onedlho sa do toho dostaneš a už to pôjde :) Určite sa nevzdávaj a nenechaj sa odradiť všetci sme si na výške prežili svoje ale stálo to zato :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :) A ďakujem aj za povzbudenie, verím, že to nejak pôjde a že tieto roky nestrávim len neustálim študovaním, ale naopak to bude aj zábava :) Nina a Marry sú celkom dobrým príkladom, že to určite ide :))

      Odstrániť
  3. Drzim palce v skole..! Mna by pri kombinacii Fyz+Mat+Chemia asi okamzite vyrazili.. :D Krasne licenie a tesim sa na fotky nevesty (ja ich rada 'ocumujem' :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Tak tieto predmety tiež nie sú moja láska, aj keď každý predpokladá, že chémia by mala byť :D Ale pre mňa je naj biológia... aj keď ono to všetko navzájom súvisí :)

      Odstrániť
  4. Prajem vela stastia v studiu a licenie je opat raz uzasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No to ano, farmacia nie je veru lahky oriesok, mam tam par znamych, ale neboj, do toho sa postupne dostanes a pojde ti to. :) Inak licenie je pekne ako vzdy, snad sa aj ja niekedy naucim robit taku linku. :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam v to aj ja, hlavne to treba brať s nadhľadom a nezblázniť sa z toho :D A ďakujem ti! :)

      Odstrániť
  6. Blahopřeji ke studiu farmacie a jako student chemie tě podporuji! :-) Líčení se moc líbí na detailu oka, ale na celé tváři mi přijde, že spodní linka je hrozně silná (jsou pak hodně vidět kruhy od spdních víček) a neladí mi to s barvou obočí. Ale tvarově se to k tobě moc hodí a taky to nevidím z dálky, že jo:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Čo sa týka tých farieb, tak je možné, že ich aj umelé osvetlenie skresľuje. Ako som písala, nebolo to fotené v najlepších podmienkach, ale samozrejme tvoj názor beriem :)

      Odstrániť
  7. Si šikovná a fakt pekný náhrdelník a košielka :)

    www.merymerunka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ešte stále na fyzike, na labákoch, je vzadu taký počítač, na ktorom beží taký test, kde na náhodne zvolenom študentovi sa testuje, ako sa pripravil na labáky, či vopred čítal, čo má robiť? ...a tuším sa nemohol ani raz pomýliť, lebo letel von a musel si cviko nahradzovať... Jedna z vecí, na ktorú si pri farmácii spomeniem, je prof. Balgavý, ako vyhadzuje študenta z labáku :)
    No, na prvý dojem veru škola-horor, ale dá sa zvyknúť a povolanie pekné, (ako kde), držím palce, aby z Teba bola dobrá farmaceutička!
    ...akurát včera som bola v lekárni, predo mnou pani pýtala niečo na bolesť hrdla, lekárnička jej vymenovala asi 4-5 druhov, ani cena, ani nič, a čakala, čo si pani vyberie...Dlhý rad ľudí...Pani nevedela, aký je medzi nimi rozdiel a čo si má vybrať, lekárnička čakala.... :)


    Na tú spodnú linku si použila aj tú modrú, aj tú tmavšiu modrú z paletky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte som s tým počítačom nemala tú česť, ale aj nás vraj budú takto priebežne testovať, tak som nato celkom zvedavá... Ale tohto profesora nemáme. Labáky som mala zatiaľ len raz, tak to ešte nemám všetko podrobne okukané :)) A hej, niekedy je ten prístup v lekárni zlý, tiež mám podobné skúsenosti...

      A áno, na spodnú linku som použila oba odtiene, svetlejšiu smerom k vnútornému kútiku a tmavšiu k vonkajšiemu :)

      Odstrániť
  9. Moc pěkné líčení, sluší to to..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ta matika znie hrozivo, držím ti palce. a krásna si, tá modrá ti úplne rozžiarila oči.:))

    OdpovedaťOdstrániť