sobota 21. septembra 2013

Moje LETO 2013 - VIDEO

Ahojte! O tom, že je tohtoročné leto už pri konci svedčí nielen počasie, ale aj dátum v kalendári. V pondelok tu máme už prvý jesenný deň a keďže ho celý strávim v škole (sama som zvedavá ako vstanem, resp. nevstanem o 4:50), tak som sa rozhodla, že vám moje zhrnutie prázdnin ukážem už dnes. Výnimočne tu neuvidíte fotky, ale namiesto nich tu bude video. Každý deň počas prázdnin, teda odvtedy, od kedy som spravila prijímačky, som natáčala tzv. "sekundové video", z čoho vyplýva, že trvalo len sekundu, občas dve :D Bolo úplne jedno, čo konkrétne natočím, jednoducho, keď som si na to spomenula, tak som vytiahla mobil a urobila video :) A teraz, na konci leta, som tieto sekundové videá pospájala a vznikol z toho taký "výcuc" z prázdnin. Tento nápad nie je môj, videla som to prvýkrát na tomto blogu, ktorý mimochodom odporúčam, veľmi dobré a zábavné čítanie ;)

Ak by som mala leto 2013 zhodnotiť slovami, tak by som ho mohla len a len chváliť. Po prvé, boli to moje najdlhšie a najzaslúženejšie prázdniny, preto som si hneď na začiatku povedala, že si ich užijem, čo najviac sa bude dať! Väčšinu času som trávila s kamarátkami a keďže som brigádovala v našom obchode, tak aj s rodičmi. Zúčastnila som sa na štyroch festivaloch, z ktorých bol každý iný, či už žánrovo alebo ľuďmi, s ktorými som tam bola, ale každý som si užila. Mala som možnosť spoznať ľudí, o ktorých by som nikdy nepovedala, že s nimi prehodím čo i len slovo a zistila som, že niektoré veci sa jednoducho dejú bez toho, aby sa o to človek nejak pričinil. Užila som si aj skvelú dovolenku a na nej spoznala ďalších super ľudí a k tomu si aj precvičila angličtinu. A v neposlednom rade som mala možnosť spoznať aj pár z vás na super stretku blogeriek v Piešťanoch :) Verím, že všetko, čo som prežila toto leto, malo byť presne tak, ako bolo a už teraz viem, že to budúce bude minimálne rovnako dobré!



Prepnite si na vyššiu kvalitu (ozubené kolečko).

Aké bolo vaše leto? :)


19 komentárov:

  1. s tým videom vyborny napad :))) vidiet ze si mala skvele leto a obklopuješ sa rovnako skvelými ludmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa ten nápad tiež veľmi páčil, tak som sa do toho musela pustiť aj ja :))

      Odstrániť
  2. Ježiš tak jsou super záběry. :))

    Ten papoušek je miláček....:*

    Super!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jééj, aj ja som bola na štvrť sekundy vo videu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jůůů ta pusinka papouškovi byla roztomilá :D super video, klidně by mohlo být klipem k písniče :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jej, tak to bolo ake mile video, takto v pohybe si este krajsia. <3 Inak moje leto bolo tiez perfektne, vlastne najlepsie ake som kedy zazila. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti <3 To som rada, že si si ho tiež užila najviac, ako sa dalo :)

      Odstrániť
  6. júúú som tam na 1/398 sekundy :D ale treba uznať - si narcis :D :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je to 2/398 s :D A vôbec nie som! Sama som tam len keď už nebolo čo v ten deň natočiť, tak som sa obetovala :D

      Odstrániť
  7. všetci maju videa, to len ja som nič nenatačala? :D a inak fakt pekna si!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. supr video! :D taky teď chystám jedno na blog :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) Videá sú naj, som zvedavá aj na tvoje :)

      Odstrániť
    2. už je hotovo! :D můžeš na něj kouknout tady (je uprostřed :D) - http://praguelibertine.blogspot.cz/2013/09/mercedes-benz-prague-fashion-weekend.html :)

      Odstrániť
  9. :D super! objavili sa aj Piestany na sekundicku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie predsa nemohli chýbať! :D Musíme dať ešte opakovanie :)

      Odstrániť