sobota 26. októbra 2013

AVON Instinct for Her

Ahojte! Nedávno som dostala možnosť testovať novú dámsku vôňu Instinct od AVON-u. Priznám sa, že som si doteraz nikdy vôňu z Avon katalógu neobjednala, pretože ma na "voňavých stránkach" nikdy príliš neohúrili. Keď mi teda prišla ponuka na testovanie, tak som chvíľu váhala, ale nakoniec som si povedala, že prečo nie, možno budem nakoniec milo prekvapená. Kým si zásielka ku mne hľadala cestu, tak sa mi dostal do rúk nový Avon katalóg, kde bola táto vôňa práve uvedená ako novinka. Tak som hneď pošúchala navoňanú stránku a začala sa tešiť na balíček ešte viac, pretože tá vôňa bola skutočne krásna!

Začnem ale pekne od začiatku a teda balením. Vôňa mi  prišla zabalená v krabičke ladenej do zlatých tónov. Tej nemám čo vytknúť, ale popravde nie je ani taká dôležitá, že. Už z fotiek som ale neprechovávala veľké sympatie ku flakónu. Zlaté flakóny vo mne vždy evokovali ťažšie vône určené starším dámam. Naviac sa mi nepáči ani jeho tvar. A keby som sa s ním už vyrovnala, tak mi k nemu zas nesedí tvar vrchnáku. Takže ak to zhrniem, tak tento flakón jednoducho nie je práve ten typ, ktorý by sa mi vynímal na poličke. Avšak všetko sa mu to dá odpustiť, pretože v sebe ukrýva úžasnú vôňu!

Vôňa patrí do kategórie kvetinových ovocno-drevitých. V popise sa uvádza, že najprv ucítime zmes zelene, mandarínky a karamboly. Jadro tvoria tóny exotickej kamélie, pivónie a vodného lekna, ktoré sú dotvorené základnými tónmi svetlých drevín, santalového dreva a jantáru. Vôňa je skutočne spočiatku veľmi svieža, s prevahou ovocných a kvetinových tónov. Postupne sa ale dostáva do popredia práve jej drevitá zložka. Celkovo však táto vôňa určite nepatrí medzi ťažké a na bežný deň nevhodné. Podľa mňa je ideálna práve na jeseň a zimu, kedy väčšina žien nepoužíva vyslovene citrusové a kvetinové vône. Naviac musím pochváliť výdrž. Nastriekam si ju ráno o 7, keď odchádzam do školy a večer o 6, keď sa vraciam, tak ju stále cítim. Takže sa určite nemusíte báť, že za hodinu po použití ani nebudete vedieť, že ste nejakú vôňu mali. Na záver len spomeniem, že tvorcom tejto vône je parfumér Rodrigo Flores-Roux a tvárou vône je Megan Fox. Objem 50 ml, bežná cena 27 €, ale určite sa oplatí počkať na akciu :)




Ako ste na tom s vôňami objednanými cez katalóg vy? Používate nejaké?

5 komentárov:

  1. ja mám práve že vône od Avonu veľmi rada, ale naopak táto ma vôbec neoslovila..aspoň teda zo vzorky..ale každému vonia niečo iné, takže.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já s tebou souhlasím:)
    Vážně vypadá jako pro starší dámy ;D
    Já si ji zkoušela v časopise AVONu a voněla mi ;-)

    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já vlastním doma víc vůní z Avonu a vždy jsem hrozně spokojená:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zatím jsem ji jen "očuchávala" v katalogu, ale než bych do ní úplně investovala ráda bych ještě zkusila vzoreček, protože ta stránka v katalogu je vážně jen orientační. Každopádně Avon ví, jak přitáhnout zákazníky, dát jako tvář vůně Megan Fox je parádní tah, o tom žádná :)

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway o make-upy Maybelline :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som si este ziadnu vonu cez katalog neobjednavala, potrebujem ju citit na svojej pokozke, ale teda hlavne, ze ty si spokojna. ;)

    OdpovedaťOdstrániť