piatok 11. októbra 2013

Dermacol Ultra Black dipliner - RECENZIA

Ahojte! Tak sa opäť ozývam po týždni, tentokrát s recenziou na produkt od Dermacol-u a to konkrétne na tekuté očné linky Ultra Black dipliner.

Začnem obalom. Ten je podľa mňa vydarený, jednoduchý čierno-biely so "zebrovým" vzorom. Aplikátor má pevný hrot a veľmi dobre sa s ním líči. Dá sa vytvoriť tenká aj hrubá linka, takže tu som nemala žiaden problém. Farba je krásna výrazná čierna už po prvom ťahu a schne do lesklého povrchu. Jediný, ale pre mňa dosť veľký problém je výdrž. Ak si linku nanesiem na čisté viečko bez tieňov, tak sa mi v priebehu pol hodiny začne otláčať, ak však použijem podklad + tiene, tak vydrží tak pol dňa, avšak potom sa začne otláčať opäť. Pritom keď som ju prvýkrát skúsila len na ruku, tak vydržala úplne všetko a nešla zmyť ani mydlom, preto ma prekvapilo, ako obstála pri klasickom použití. Takže záverom by som ju odporúčala len tým z vás, ktoré máte taký tvar očí, pri ktorom sa vám miesta, kde máte linku nanesenú, nedotýka vrchná časť viečok. Potom nebudete mať určite žiaden problém.

Cena: 5,69 €
Vyrobené v EU.





Aké linky používate najradšej vy?

Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. mne perfektne vyhovuje aj drží, ako na ruke, tak aj na oku, odlíčiť ju je celkom problém. Ale tak mne sa nemá ako otlačiť, to je pravda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. strašně se mi líbí ten obal:) jinak linky vypadají moc dobře:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super typ! :) Já teda nepoužívám žádnou protože se mi ještě nestalo, když si "linkuju" oči, aby to dopadlo dobře :DD
    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hm, skoda, ze sa tak otlaca, ja mam presme taky ten ´oltacaci´ typ oci, takze pre mna by asi nebola. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je skvela posledne dva tri tyzdne ani inu neppuzivam iba vynimocne schatnem nejaku druhu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mám vodeodolnú (lebo veď na mne nič iné nedrží:D ) linku z Dermacolu, tá jenajlepšia na svete, vytvára takú akoby pogumovanú vrstvu, takže večer vyserá presne tak isto, ako ráno.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tato zebrova kolekcia sa im tusim moc nevydarila :D...inak pouzivam najcastejsie obyc ceruzku kajalovu a ked mam cas tak aj tekute so stetcom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. zavidim ti to oboci <3 ja mam nejradsi linky od golden rose, ktere jsou mega levne :)
    ady.

    OdpovedaťOdstrániť