piatok 1. novembra 2013

Cheshire Cat Halloween Makeup

Ahojte! Minulý rok som pred blížiacim sa halloweenom skúšala rôzne líčenia, ktoré ste mohli vidieť napríklad TU a TU. Tento rok som nemala čas skúšať niečo dopredu, preto som bola sama zvedavá, ako sa mi líčenie na včerajšiu párty podarí. Pôvodne som mala byť Alica z Krajiny zázrakov, ale to by som sa s líčením veľmi vyhrať nemohla, preto som si nakoniec vybrala mačku menom Cheshire z tej istej rozprávky :) S líčením som bola celkom spokojná, aj keď určite by sa dalo ešte vylepšiť. Pri tvorení "úsmevu" som používala gélové linky a bielu farbu na tvár. Oči už boli klasika, nejaké tiene z paletky 120, čierna a biela ceruzka a tyrkysová riasenka :)




A čo vy? Boli ste na nejakej halloween párty alebo sa ešte len chystáte? :)


9 komentárov:

  1. Teda neviem ci mi uveris, ale ja som uplne cakala na tvoje Halloweenske licenie! :D A teda nesklamala si, paci sa mi to, aj ked popravde som Alicu nevidela, takze tu macku by som v tebe asi nespoznala. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto si uplne vychatala, strasne sa mi to lubi! aj ked mne to nepripomina tu macku ale toho zo spidermana toho zleho cierneho, Venom?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, tu kočičku mám moc ráda a ty jsi to napodobila úplně skvěle. :)))

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow, tak toto je uplne super ... si fakt šikovná :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. OMG! This is terrifying !!! Amazing Halloween makeup ^^
    xoxo

    Novelstyle

    Don't forget to check my & other stories giveaway ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyšlo ti to, naozaj sa to podobá! :) Ja som nebola na žiadnej halweenskej párty, lebo som počas haloweenu bola chorá a dosť ma to mrzelo. :/ :)

    OdpovedaťOdstrániť