utorok 14. januára 2014

2. narodeniny!

Ahojte! Dnes je to presne dva roky, čo som si založila tento blog. Ani by som nepovedala, že je to tak dlho... Blogovanie ma našťastie baviť vôbec neprestalo, takže blog bude pokračovať dúfam ešte veľmi dlhú dobu :) Chcela by som vám všetkým poďakovať, že sem chodíte, komentujete a inšpirujete sa, pretože to je hlavný dôvod, prečo som aj blog zakladala. Dodať ostatným odvahu v líčení a v nosení aj odvážnejších farieb a kombinácií, pretože pri takom množstve krásnych odtieňov, aké kozmetické firmy dnes ponúkajú, je škoda vybrať si vždy len tie v nenápadných farbách :) Ďalej chcem poďakovať aj firmám, s ktorými spolupracujem a vďaka ktorým som mala celý rok možnosť skúšať nové produkty. Takže GOSH, Avon, Dermacol ďakujem!

Dúfam, že sem budete chodiť rady aj naďalej a že nás tu bude spolu stále viac! Blog už presiahol 100 000 vzhliadnutí a za rok ich tu bude dúfam minimálne raz toľko!



14 komentárov:

  1. Ako ten cas rychlo leti, co? :) Kesulatko, tak ti teda prajem este vela vela blogovych rokov a uspechov, podla mna pokracuj v zacatej ceste a raz v tomto budes naozaj uspesna. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratuluji!:) a doufám, že Tvůj blog bude ještě dlouho fungovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také i já Ti gratuluji! Hodně chuti do dalších roků!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kesi, prajem tvojmu beauty-booku nech ho sprevádzajú samé beauty zážitky:-) a nech je tento rok pre teba (aj pre neho) aspoň taký úspešný ako ten dvetisícitrinásty!;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratulujem k dvom rôčkom :) Nech sa darí aj naďalej a preto ti želám hlavne veľa inšpirácie a chuti do ďalšieho bloggovania.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Všetko najlepšie k narodeninám! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jej, vsetko najlepsie :) aj moj bude mat narodky, ale v marci :) Zelam ti vela citatelov, ktory sa budu s radostou vracat.. mam tvoj blog rada :)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  8. noo tak nech sa aj nadalej dari tak jak doteraz :) zelam vela novych peknych prispevkov ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. gratulujem, nech sa ti darí aspoň tak ako doteraz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem za krásne komentáre, ste zlaté <3

    OdpovedaťOdstrániť