sobota 8. februára 2014

Berry lips s GOSH

Ahojte! Dnes vám ukážem moju novú najobľúbenejšiu kombináciu produktov na pery. O fixe na pery GOSH Lip Marker ste si už mohli prečítať TU. Tentoraz som si kúpila odtieň 003 Berry, čo je krásna malinová farba s nádychom na fialova, ktorú ale fotoaparát bohužiaľ nezachytil :/ Farebne k nemu dokonale pasuje lesk GOSH Volume Lip Shine v odtieni 06 Raspberry Galore. O tomto lesku len v inom odtieni som písala recenziu TU. Keď použijem tieto dva produkty, tak majú veľmi dobrú výdrž a aj keď lesk po čase zmizne, tak farba ostáva nezmenená, takže určite oba výrobky v tomto odtieni odporúčam!

K takto nalíčeným perám som vymyslela ešte líčenie očí a urobila k tomu aj video, ktoré sa tu objaví pravdepodobne v pondelok :)








Majte sa krásne!

7 komentárov:

  1. Krásne! Ja osobne mám radšej fixu a rúž ako lesk, ale aj ten vyzerá skvele. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento článok ma veľmi potešil :) Chcela by som využiť vo FANN tú akciu a rozmýšľam aký vybrať odtieň. Doma mám červenú a chcela som vyskúšať nejakú inú. Táto je tiež veľmi pekná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že ti možno pomohol :) Ja mám doma tiež červenú a keďže som chcela opäť nejakú výraznejšiu farbu, tak voľba bola jasná :) Potom sú v ponuke ešte dva odtiene ružovej a jedna do hneda myslím.

      Odstrániť
  3. Odstín jak fixu, tak lesku je krásný. Vypadá báječně. Já mám ale nejradši rtěnky :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/loreal-kod-mladi-rozjasnujici-pece.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja síce oba výrobky dokopy nepoužívam, lebo lesklé a ešte aj farebné pery sú na mňa asi až príliš výrazné, ale oba výrobky samé o sebe sú skvelé!

    OdpovedaťOdstrániť