nedeľa 23. februára 2014

KIKO Makeup Milano

Ahojte! KIKO Makeup Milano určite veľa z vás pozná. Ja som túto značku už dávnejšie registrovala na viacerých blogoch, ale až na výlete v Ríme sa mi podarilo naraziť na ich predajňu (resp. predajne, bolo ich tam viac:). Už z ulice sa mi predajňa veľmi páčila, usporiadaním mi pripomínala trochu Pupu, len farebne bola tmavšia. Všetko malo pekne v paneloch testery, nič nebolo problém vyskúšať a aj personál bol veľmi milý. Táto značka mi je sympatická hlavne veľkou škálou farieb, ktoré ponúka. Či už ide o očné tiene, laky na nechty alebo rúže... Určite by si každý našiel ten ideálny odtieň :) A čo ma prekvapilo asi najviac, tak to boli ceny. Ja som svoje produkty vybrala síce vo výpredaji, ale bežné ceny tieňov boli okolo 3 €, rúže okolo 5 €, laky 2 €...


Ja som si vybrala lak nezvyčajnej khaki farby v odtieni 348. Mám rada farby, ktoré sa nedajú bežne zohnať, aj keď to nie sú typické "pekné" farby. Kryje už v jednej hrubšej vrstve, rýchlo schne, ale bez nadlaku dlho nevydrží, takže ten určite odporúčam. A v zľave stál smiešnych 0,50 € :D


Ďalším produktom je blending brush s označením eyes 200. Odkedy som stratila môj "tieňovací" štetec zo sady od Zoevy, tak som hľadala náhradu, ale neúspešne. Buď sa mi zdali veľmi drahé, nedostupné alebo nekvalitné. Tento stál krásne 4 €, je z konského vlasu a som s ním maximálne spokojná. Je pekne hustý, nepĺzne a splní, čo má :)



Posledným výrobkom sú očné tiene. Moje sú v odtieni 142, čo je jemnučká ružová farba s drobnou perleťou. Jedine týmto výrobkom som mierne sklamaná. Podľa popisu by sa malo jednať o vysoko pigmentované tiene, ale mne sa práve pigmentácia zdá byť dosť nízka. Odfotila som ho len na ruke, keďže na viečku sa mi farbu nepodarilo zachytiť. Nehovorím, že sú takéto všetky farby, teraz by som si už vybrala výraznejší odtieň... Ale tento aspoň využijem na bežné denné líčenie, keď chcem oko len rozjasniť :) Za cenu 1,50 € však určite nemám čo ľutovať.



Čo vy a KIKO kozmetika? Poznáte? Používate?


13 komentárov:

  1. mne sa páči štetec aj ten tienik, keď sa mi nechce líčiť, tak siaham práve po takých odtieňoch

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ak by bolo KIKO dostupnejšie, vyskúšala by som ich výrobky hneď a zaraz :) Ten štetec vyzerá dobre, má presne ten tvar, ktorý si pod názvom "blending" predstavím (lebo nie vždy to je tak a za blending štetce označujú také typy, ktoré na to podľa mňa vôbec nie sú vhodné)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš pravdu, pod "blending" názvom predávajú vážne všeličo... Ale tento je našťastie presne taký, aký má byť :)

      Odstrániť
  3. Neuvěřitelně se mi líbí ten laky na nehty, ta barva je úžasná :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa veľmi páči a na nechtoch ešte viac než vo fľaštičke :)

      Odstrániť
  4. KIKO chcem strašne vyskúšať,všetky veci vyzerajú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to si skvele nakúpila :) Ja milujem túto taliansku značku! Akurát tento týždeň idem do Benátok, tak dúfam, že tam ešte nejaké zľavnené vecičky zostanú :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite áno, mali tam veľmi veľa produktov :) Uži si to! <3

      Odstrániť
  6. Myslím, že jsem od této značky ještě nic neměla (nebo o tom nějakou náhodou nevím :D). Moc se mi líbí barva laku - nádhera. A máš krásné nehty.

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Baby,nieje Kiko dostupny ma SK,ci to by zase boli 200% prirazky?Neobjednava niekto z UK alebo tak?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dá sa objednať z oficiálnej stránky, keďže je to Talianska kozmetika, tak to pôjde predpokladám priamo odtiaľ :) Na SK pokiaľ viem dostupný nie je nikde.

      Odstrániť