sobota 5. apríla 2014

Bioderma rada Sébium

Ahojte! Nedávno mi bola ponúknutá spolupráca od spoločnosti Bioderma, ktorú určite všetci poznáte. Najprv som trochu váhala, pretože sa táto značka vyskytuje na blogoch veľmi často a nechcela som vám písať o veciach, ktoré ste už stokrát videli inde. Na druhej strane som si ale povedala, že starostlivosť o pleť patrí ku kráse tak isto ako dekoratívna kozmetika a že na beauty blogu by mala mať tiež svoj priestor :) Tak som sa rozhodla spoluprácu prijať a dostala som tak možnosť otestovať produkty, s ktorými som doteraz nemala skúsenosť (okrem micelárky, tú používam už dlhé roky, zelenú aj ružovú).


Bioderma Sébium Maska

Ako prvú vám predstavím novinku z rady Sébium. Je ňou maska s "gumujúcim" efektom. Maska má slúžiť na čistenie a zmatnenie pleti, stiahnutie pórov a odstránenie odumretých buniek a to aj bez obsahu pílingových mikročastíc. Zatiaľ som mala skúsenosť len s klasickými hydratačnými maskami, preto ma prekvapila konzistencia aj aplikácia tejto masky. Pri nanášami akoby mizne pod prstami, takže to chce trochu cviku :) Po nanesení sa nechá 5 minút pôsobiť a potom sa krúživými pohybmi prstov z pleti odstráni. Následne môžete tvár opláchnuť vodou alebo dočistiť vatovými tampónmi. Pleť je po použití skutočne matná a hlavne všetky póry sú stiahnuté, takže pôsobí zdravo a sviežo. Najväčší rozdiel som ale pocítila na dotyk.. Pokožka je úplne hladká a jemná. Odporúčané používanie je 1-2x týždenne, ale ja ju používam tak raz za 10 dní a som spokojná. Obsah je 40 ml a doporučená cena 11,99 €.


Bioderma Sébium Global

Tento výrobok som si vybrala z toho dôvodu, že som na neho čítala viacero pozitívnych recenzií a hľadala som starostlivosť, ktorá je vhodná na pokožku so sklonom k nedokonalostiam a akné a dala by sa používať na noc. Sébium Global mi prišiel ako vhodný produkt, keďže má regulovať kvalitu a množstvo kožného mazu a prinavracať pleti jas a rovnováhu, keďže znižuje začervenanie a zamedzuje tvorbe uhrov a výrážok. 
Konzistencia je úplne ľahká a nemastná. Na celú tvár stačí malé množstvo, ktoré sa okamžite vsiakne. 
Ako som spomínala, ja ho používam na noc, pretože ráno používam hydratačný krém a tento pleť skôr stiahne. Takto mi to ale vyhovuje, pretože pleť je po noci jemná a ošetrená. Musím povedať, že počas používania som žiadne väčšie problémy s pleťou nemala a aj póry sú jemnejšie, takže ja som spokojná :) Tento výrobok je ale vhodný aj pre tých , ktorý trpia strednými a ťažkými formami akné.
Obsah je 30 ml a doporučená cena 15,79 €.



Vľavo Sébium Global, vpravo Sébium maska

Bioderma Sébium H2O

A nakoniec spomeniem mnou už dlho používaný produkt, micelárku Sébium H2O. Používam ju každý večer na čistenie tváre (na oči používam Sensibio H2O) a som s ňou veľmi spokojná. Odstráni všetky nečistoty a pleť pekne stiahne a pripraví na aplikáciu nočnej starostlivosti :) 500 ml balenie kúpite za 17,89 €.


Aké výrobky od Biodermy používate vy?
Tiež patríte k verným fanúšikom ich miceláriek? :)

Majte sa krásne!

1 komentár:

  1. Ja mám z rady sébium moussant taký čistiaci gél a potom peeling a som tiež strašne spokojná :)


    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť