streda 9. apríla 2014

Líčenie s novinkami Mary Kay - Prídete aj vy? :)

Ahojte! Ako som prednedávnom písala, stala sa zo mňa poradkyňa Mary Kay a zatiaľ sa mo to strašne páči, zúčastňujem sa super školení a minikurzov líčenia, skúšam nové veci a veľmi ma to baví :) Tento piatok bola práve ukážka noviniek a každá poradkyňa si na svojej modelke mohla vyskúšať akékoľvek líčenie a dnes vám chcem teda ukázať môj výtvor :) Modelka chcela líčenie s trochou modrej, tak som ju nakombinovala s hnedou a výsledok bol podľa mňa super a musíte uznať, že jej to svedčalo :) A ešte by som chcela napísať, že ak sa vám líčenie a novinky páčia, tak tento piatok je o 16:00 a 17:30  (ak chcete aj neskôr) v Bratislave opäť takýto minikurz, kde sa môžete nechať mnou nalíčiť a taktiež si to samy zdarma s výrobkami vyskúšať, je to tam super, samé usmiate baby a všetky sa líčime a skúšame, takže sa nemáte čoho báť, ja vás rada uvidím! Keď bude záujem napíšte do komentáru alebo na mail kesulatko@gmail.com  :)




Jarné/letné novinky Mary Kay

Poradkyne a ich modelky :)


Tak snáď sa s niektorou z vás uvidím! :)

9 komentárov:

  1. Líčenie je podarené, avšak nepomôžem si, Mary Kay mi je úplne nesympatická značka, príde mi tak trochu ako sekta :D
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju doteraz nejak neriešila a tiež ma práve nelákala, ale čím viac tie výrobky aj filozofiu značky poznám, tým viac sa mi páči :) Je tam práve stále super nálada a pozitívna energia, takže sektou by som by som ich určite nenazývala :)

      Odstrániť
  2. Slecnu si nadherne nalicila..velmi jej to pristane... :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Má krásnu tvár aj oči, tak to bola radosť líčiť :)

      Odstrániť
  3. Velmi pekne licenie, som z KE, takze skoda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Slečna je nalíčená naozaj krásne :) , ale čo sa značky MK týka je mi dosť nesympatická. Neviem či som mala práve smolu, ale pár rokov dozadu organizovala jedna kamarátka takúto líčiacu akciu u seba na byte. Mala sa stať poradkyňou a bola u nej aj slečna čo to robila už dlhšie. No a čo chcem povedať? Že áno, prístup úžasný, milý, všetko sme si mohli poskúšať..., ale potom dosť nátlaková tlačenka výrobkov, ktoré sme si mali kúpiť. Neviem, nepáčilo sa mi, ako do nás tá slečna hustila, že práve túto kozmetiku potrebujeme, aj keď sa povedalo nie. Možno bola do toho až moc zapálená, ale bolo mi to až trápne. A celkovo tá kozmetika až taký zázrak nie je, koľko za ňu pýtajú peňazí.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasne licenie, uplne jej ziaria ocka a plet.
    V mojich zaciatkoch s MK som bola tiez velmi happy zo vsetkeho, ale casom ma to preslo a neskor uz mi to zacalo byt vsetko az privelmi vyumelkovane a nutene pozitivne, fakt ako 'ruzova sekta'. Ale vela zien sa v tom naslo, tak ti drzim palce, nech si len a len uspesna. :-)) A produkty su super, ja na Mary v tomto nedam dopustit. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Modelku sa ti podarilo krasne nalicit a aj novinky vyzeraju lakavo :)) tesim sa na dalsie tvoje vytvory s touto znakou

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne líčenie. Mary Kay kozmetiku milujem!
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť