sobota 19. júla 2014

Dermacol novinky + líčenie TUTORIAL

Ahojte! Ako ste už určite na iných blogoch postrehli, Dermacol prišiel s dávkou kozmetických noviniek, ktoré už na prvý pohľad zaujmú svojim dizajnom. V tomto článku vám napíšem moje skúsenosti s Rozjasňujúcou paletkou, Zkrášlujúcim fluidom a očnými tieňmi Bonbon.


Tieniky Bonbon som skúšala v jemnom telovom odtieni 2 a v sivostriebornom s číslom 9. Majú krásne malé balenie, ktoré dokonale vystihuje ich názov :) Pri nanášaní štetcom však prášia a pigmentácia je priemerná, pri tmavšom odtieni je to o niečo lepšie.


Rozjasňujúca paletka ma hneď zaujala svojou vôňou. Tá je skutočne veľmi pekná a vydarená. Paletka obsahuje dve časti, jednu perleťovú ružovú a druhú menšiu bielu s veľmi jemným zlatým shimmerom. Na viacerých blogoch som čítala, že práve pre túto časť nenašli využitie, čo ma teda zaskočilo, lebo podľa mňa je to ideálna farba napríklad pod obočie pre rozjasnenie. Netrbliece sa príliš silno, ale svoj efekt splní. 


Zkrášlujúci fluid v odtieni Fresh Rose je tekutý rozjasňovač, ktorý môžete použiť pod makeup, s makeupom alebo až na ukončenie líčenia a zvýraznenie určitých častí tváre (vrch lícnych kostí, stred nosu, brady..) Rozjasňovač je pomerne tekutý, ale na pleti rýchlo zasychá. Odlesky sú na slnku celkom výrazné, takže to s ním netreba preháňať.

A teraz už spomínaný fototutoriál na líčenie očí s použitím týchto produktov :) Líčenie je jednoduché, takže s ním nebude mať určite nikto žiaden problém.


Najprv nanesieme na oči bázu pod očné tiene, aby sme zjednotili farbu viečka a tiene lepšie držali.


Na celé viečko potom aplikujeme tieň Bonbon v odtieni 2.


Do stredu viečka pridáme ružový odtieň z Rozjasňujúcej paletky (fotoaparát to veľmi nezachytil).


Vonkajší kútik a ohyb viečka vytieňujeme tieňom Bonbon 9 a pod obočie a do vnútorného kútika nanesieme biely tieň z Rozjasňujúcej paletky. Tiene nanesieme aj pod spodné riasy.


Na záver aplikujeme riasenku (Dermacol Vampire mascara).




Na nechtoch mám neonový lak Dermacol Neon Pink. Na pery som použila rúž Dermacol Lip Seduction 01 + lesk.


Majte sa krásne!


6 komentárov:

  1. nad paletkou som váhala, pretože boli na ňu väčšinou negatívne ohlasy tak teraz neviem či si ju mám kúpiť :) ale asi áno, 100 ľudí 100 chutí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle líčení ti moc sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jednoduché a ľahké :) Inak, krásne nechtíky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne fotky :)
    http://summerfullofsun.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť