piatok 4. júla 2014

GOSH Lip Lacquer - 007 Hot Lips + líčenie

Ahojte! Tak konečne mám už po poslednej skúške a aj keď stále čakám na výsledok, tak mám už tak či tak prázdniny :) Takže sa blogu budem venovať omnoho viac ako doteraz a už sa teším na testovanie všetkých produktov, ktoré sa mi počas skúškového doma nazbierali.

Jeden z nich vám ukážem už dnes, pretože som ho začala testovať hneď ako mi prišiel. GOSH-u sa totiž odolať nedá! Ich poslednou novinkou je GOSH Lip Lacquer, teda lak na pery, ktorý sľubuje intenzívnu farbu a zároveň efekt lesku na pery. Ja mám odtieň 007 Hot Lips, čo je krásna výrazná červená, v ktorej ja osobne vidím aj kvapku oranžovej. Balenie je takmer totožné s lakom na nechty. Aplikátor je klasický špongiový, ale pracuje sa s ním veľmi dobre a precízne, aj keď je na takej krátkej "rúčke". Pri nanášaní je cítiť krásnu ovocnú vôňu, ktorá ale nie je natoľko silná, že by ste ju cítili aj po nanesení, takže by nemala robiť nikomu problém. Konzistencia je skôr gélová, nelepí a nerozpíja sa. Krytie je stredné, od laku na pery by som čakala výraznejšiu farbu, ale na druhej strane mi tento efekt vyhovuje, pretože klasických červených rúžov mám veľmi veľa a toto je super, keď chcem mať červené pery, ale rúž sa mi zdá príliš "ťažký". Na leto je to úplne ideálna voľba :)  Výdrž je bohužiaľ slabšia, keď nejem a nepijem tak mi vydrží asi 3 hodiny, ale nejaké to občerstvenie už nezvládne. V ponuke sú aj svetlejšie odtiene, ktoré sa budú krytím pravdepodobne približovať ešte viac leskom na pery. Objem je 4 ml a akciová cena až do konca augusta je 6,90 € !



Pre porovnanie veľkosti. Vľavo GOSH Holographic Hero, v strede GOSH Oh My Gosh 026 Romantic Rose.

A keď som vám už fotila, ako vyzerá na perách, tak som sa rozhodla odfotiť rovno aj celé líčenie. To som volila už len jemné, aby to nepôsobilo na deň príliš výrazne a prehnane. Na oči som použila tiene z paletky GOSH, ktorej recenziu nájdete TU. Na riasy som naniesla novinku od Maybelline, o ktorej napíšem neskôr určite viac! Na tvár som použila GOSH BB cream, bronzer, lícenku a napokon všetko zafixovala púdrom.





8 komentárov:

  1. Vyzerá krásne a šťavnato...koľko vydrží na perách? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobre, že sa pýtaš, úplne som to tam zabudla napísať! Výdrž je slabšia, treba ho dosť často obnovovať, aby si zachoval peknú farbu.

      Odstrániť
  2. Farba krasna, aj efekt, ale skoda, ze na perach nic nevydrzi :/
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páči sa mi balenie, farba, efekt i cena. A nevadí mi ani slabšia výdrž, ja si rada natieram pery :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kesi, na tej predposlednej foto si úúplne zlatučká!:-) Mihalnice ako bábika, oči ako studničky, to sa potom ťažko sústredí na rúž;-). Krásna!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujímavý produkt, škoda len že má malú výdrž. Makeup je krásny, taký svieži :)

    OdpovedaťOdstrániť