piatok 26. septembra 2014

Rysy, Kriváň a iné turistické záležitosti

Ahojte! Asi 4 dni mi nešiel doma internet, takže so sľubovaným článkom trochu meškám. Zvláštne, koľko som mala zrazu času, dokonca som išla spať pred polnocou, čo sa mi nestáva (takmer) nikdy. Ale nesťažujem sa, aspoň som sa vyspala. Internet je už ale plne funkčný a mne nezostáva nič iné, len opäť ponocovať (:DD).

Fotky a video, ktoré v dnešnom článku uvidíte, pochádzajú z turistického kurzu, ktorého som sa zúčastnila zo školy. Absolvovali sme výstup na Rysy a Kriváň a musím uznať, že Rysy sa mi páčili omnoho viac a ak sa ešte raz odhodlám (zatiaľ sa nechystám, ale človek nikdy nevie) na takúto turistiku ísť, tak sa tam určite opäť pôjdem pozrieť, pretože ten pohľad za tých 5 hodín výstupu určite stál :) Jeden deň sme mali oddychový a išli sme sa kúpať do AquaCity Poprad, ktorý ma ale bohužiaľ veľmi nezaujal. Ubytovaní sme boli na zástavke Sibír vo Ville Siesta. Toto ubytovanie veľmi neodporúčam, ak by ste sa do týchto končín vybrali, tak zvoľte radšej iné :)






















A na záber VIDEO! :)) (prepnite na HD)



Čo vy a hory/turistika? Chodievate? Alebo máte radšej pláž a more? :)

Majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. Ja milujem Tatry :) Chodíme tam pravidelne už odmalička, takže to mám všetko pobehané :D

    MORE THAN FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasne fotky na krivani som este nebola tak snad raz budem mat tu cest :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krasne fotky, uzasny post, viac takých :D my sme tiež turisti, teraz už len občasníci, ale o to viac nadšenejší, keď sa čas nájde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne fotky :) pri Kriváni odporúčam Hotel Permon, je síce drahší ale určite sa oplatí PINKUNICORNVANITY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherné fotky, cítiť z nich a z videa, že si si to užívala :)
    Ja som na turistiku chodila hlavne počas základnej školy cez letné prázdniny a domov som si vždy odniesla kopu kliešťov na chrbte :D Tak teraz sa lesom radšej vyhýbam :D :D

    OdpovedaťOdstrániť