sobota 11. októbra 2014

Späť v čase...

Ahojte! Konečne vám môžem ukázať fotky, z ktorých som bola nadšená hneď, ako som ich videla, ale nemohla som ich zverejniť skôr, ako vyšli v magazíne, s ktorým bola dohodnutá spolupráca. Takže ak budete najbližšie pri časopisoch a budete mať dlhú chvíľu, môžete nakuknúť do októbrového vydania Slovak Man :)

Fotky fotil začiatkom leta úžasný a talentovaný Marek Švančara, ktorého môžete podporiť na jeho FB Page TU alebo nakuknúť na jeho instagram.

Fotky fotené v skate štýle sa mi vždy veľmi páčili a som rada, že som si takéto fotenie mohla vyskúšať aj ja. Už sa len naučiť aj reálne skejtovať :D Líčenie na fotkách som si v poslednej dobe dosť obľúbila a nosím ho odvtedy častejšie. Je to dobrá zmena oproti obdobiu výrazných rúžov, na ktoré ale určite nezanevriem :) Predsa len pretrieť pery trvá kratšie ako vytvárať smokey eyes... Aj keď tieto neboli nijak náročné a zabrali asi 10 minút. Vlasy som si natáčala s kónickou kulmou Remington, ktorá je úplne najlepšia a každému ju odporúčam!










A ešte by som vám rada ukázala letné video, ktoré som vytvárala (tak ako minulý rok) celé prázdniny, pričom som každý deň natáčala jednu "sekundovú" pasáž :)
Prepnite do HD!



Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. úžasné fotky, najviac sa mi páči svetlo na posledných dvoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme, tie posledné dve sa veľmi páčia aj mne a pritom boli fotené už len tak ako doplnok nakoniec :))

      Odstrániť
  2. Nádherné fotky, moc se mi líbí líčení, sluší ti to!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No páni, Kesi, blahoželám! Krásna si♥ (a fotky tiež:-). Stánok Ovocie Zelenina - super!!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥ Haha hej, stánok bol super, škoda, že už nefunguje na to, na čo slúžil :)

      Odstrániť
  4. Jsi nádherná a fotky to skvěle zachytily... :) Moc pěkná práce.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fakt si krásna, neviem, čím začať... Začnem mejkapom, ktorým sa nechám inšpirovať, lebo som tiež skôr na výrazné rúže, ale občas to chce zmenu. Vlasy? Dokonalé. Tú kónickú kulmu mám v oku vyše roka a už si ju snáď kúpim. Fotky? Veľmi príjemné. A video? Zábavné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem!! Presne tak, niekedy taká zmena padne veľmi dobre :) A s kónickou kulmou určite nestúpiš vedľa, ja ju používam veľmi rada a takto natočiť vlasy mi trvá asi 10-15 minút... Super je v tom, že fakt netreba dlho čakať a natáča okamžite :)

      Odstrániť