utorok 3. marca 2015

Avon Ultra Color Indulgence Lipstick - Aké naozaj sú?

Ahojte! Dnes to bude o rúžoch, o ktorých ste už určite čítali na viacerých blogoch a názory na ne by sa dali rozdeliť do 2 skupín... Niekomu nesedia vôbec a vidí na nich veľa negatív a iní si ich chvália a používajú každý deň. Ja by som sa zaradila niekde medzi, ale k tomu sa dostanem neskôr :)

Začala by som obalom. Ten je odlišný od klasických "hranatých" rúžov Ultra Color. Na tomto nenájdete priesvitné okienko, cez ktoré je vidieť odtieň, ale nijak mi to nevadí, ja odtiene pozerám aj tak vždy podľa nálepky dole :) Zloženie týchto rúžov uvádza Avon ako gélové, ktoré ma poskytnúť hydratáciu a lesklú farbu. Farba je po nanesení naozaj lesklá, takže ak ste milovníčky matných rúžov, toto nebude pre vás to pravé. Pigmentácia sa dá prispôsobiť vrstvením, takže môžete dostať jemnú nenápadnú farbu, ale aj plné krytie. Všetky odtiene, ktoré som testovala, sú vhodné podľa mňa na denné nosenie a aj pre tie, ktoré nerady pútajú pozornosť výraznými farbami :) Čo sa týka výdrže, tá je vďaka hydratačnému zloženiu o niečo nižšia, mne vydržia na perách tak tri hodiny, potom už treba farbu obnoviť. Samozrejme s tým súvisí aj otláčanie, na ktoré si treba dať pozor. Hydratáciu veľmi posúdiť neviem, keďže pod všetky rúže používam balzam, ale určite pery nevysušujú. Tým, že sú farby lesklé, odporúčam mať pery ošetrené pílingom (o jednom domácom chystám post:)), aby sa nezvýrazňovali šupinky, lebo to nevyzerá vôbec pekne, s čím určite súhlasíte. Keby ich mám na záver zhodnotiť, tak ich odporúčam, ale mne viac vyhovuje klasická Ultra Color verzia, hlavne kvôli veľmi silnému krytiu už v jednej vrstve :)




Daffodil Petal 


Honey Flower


Royal Peony


Petal Pink

Royal Peony, Petal Pink, Honey Flower, Daffodil Petal


A ktorý odtieň sa najviac páči vám? 

14 komentárov:

  1. Wau, krásne farbičy, halvne Royal Peony, ta vyzerá na tebe úžasne ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! <3 Je to pekná farba, taká jarná :)

      Odstrániť
  2. Musim povedat, ze som sa trosku smiala na nazve clanku, vyznelo to akoby ostatne blogerky o nich zavadzali alebo co a ty prinasas velke odhalenie :D :D :D
    Ale fotky su super a Royal Peony ti naozaj pristane!
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to by ma teda takáto interpretácia ani nenapadla :D Je to myslené tak, ako je aj napísané v článku ;) A ďakujem, ale môj najobľúbenejší je určite Daffodil Petal :)

      Odstrániť
  3. mam doma odtien Spring Lilac a odtienovo je fakt krasny, ale vydrz veru slavna nie je a mizne mi z pier strasne divnym sposobom. Inak sa rozotiera fajn, aj lesk mi je velmi sympaticky. Z tvojich sa mi paci najviac Petal Pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten tvoj je naozaj krásny! Ale aj keď má nedostatky, tak myslím, že ten zaujímavý odtieň to vynahradí :)

      Odstrániť
  4. Moc se mi líbí odstín Royal Peony a Honey Flower. Klidně bych aspoň jednu vyzkoušela :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj! Výber odtieňov je veľmi široký :))

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Aj mne sa páčia, všetky odtiene, ktoré som videla aj v katalógu vyzerali nositeľne :))

      Odstrániť
  6. okrem posledného sa mi páčia všetky odtiene :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa páči aj ten posledný, ale vôbec ku mne nesedí, takže pre seba ho veľmi nevyužijem :)

      Odstrániť
  7. dost o nich přemýšlím! moc se mi líbí odstín Plum Verbena <3

    OdpovedaťOdstrániť