piatok 17. apríla 2015

GOSH Giant Blush 04 Passion - recenzia

Ahojte! Dnes opäť nastal čas na jednu recenziu z oblasti dekoratívnej kozmetiky a to konkrétne na krémovú lícenku v krásnej letnej koralovej farbe. Lícenku tejto konzistencie som mala od dánskej značky GOSH už dávnejšie v kelímkovom balení a doteraz ju rada používam, hlavne kvôli jej super výdrži a ľahkej aplikácii. Na novinku som bola teda aj preto veľmi zvedavá, či bude aspoň taká dobrá, ako jej "predchodca".

GOSH Giant Blush prichádza na trh v troch odtieňoch: 02 Shy, 04 Passion, 06 Pink Parfait. Ja som na vyskúšania dostala odtieň Passion, čo je, ako som už vyššie spomínala, výrazná oranžovoružová farba. Keďže sa táto lícenka nachádza vo vysúvacej "tyčinke", nepotrebujete k jej nanášaniu štetec, ale vystačíte si s čistými prstami :) Ja ju aplikujem najprv z tyčinky poťupkaním priamo na tvár a potom ju rozotriem dostratena. Ak sa mi zdá efekt príliš výrazný (je silno pigmentovaná), tak zoberiem štetec, s ktorým som nanášala makeup a pár ťahmi farbu zjemním. Výdrž hodnotím pozitívne, od doobedia do večera mi v pohode vydrží. Možno by som ale prijala viac odtieňov, pretože z ponúkaných troch bude niekomu možno ťažké vybrať si pre seba ten ideálny :) Na záver ešte dodám, že lícenky sú bez parfumov a parabénov.





Lícenka nanesená v jemnej vrstve

02 Shy, 04 Passion, 06 Pink Parfait


Ak vás lícenka zaujala, tak si nenechajte ujsť akciu, ktorá práve prebieha v parfumériách Fann! Do konca apríla tam platí na túto novinku uvádzacia cena 8,80 €. 

Používate krémové lícenky? :)

Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. krásna farbička, už u Aknelky som ju obdivovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi sa podarila, výrazná, ale pritom nevyzerá prehnane :)

      Odstrániť
  2. vyzerá to super a ty si na tej fotke neskutočne krásna!
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi ti svedčí a máš krásne riasy! :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To vypadá opravdu skvěle, udivuje mě že jsem na něco podobného nikde nenarazila a nevyzkoušela ještě. :D Ale při první příležitosti bych ráda zkusila. :) Vypadá to jako praktická vychytávka.

    OdpovedaťOdstrániť