sobota 2. mája 2015

5x PREMENY!

Ahojte! Dúfam, že si užívate víkend a naberáte sily na ďalší týždeň :) Ja som dnes vstávala o 6:30 a skrášľovala doobeda dve nevestičky a ďalšie zákazníčky, ale teraz už oddychujem a keďže som všetky dámy poctivo nafotila, tak vám ich rovno z "čerstva" ukážem aj tu :)

Pri prvom svadobnom líčení som zvolila výraznejšie dymové oči a aplikovala som aj trsy pre "bábikovský" pohľad. Ostatok tváre som nalíčila už len veľmi jemne, aby bol celkový dojem čistý a neprehnaný.



Budúca svokra chcela taktiež výraznejšie oči a myslím, že tu je dobre vidieť, že sa takéhoto líčenia netreba báť ani vo vyššom veku. Treba len zvoliť správnu intenzitu a štýl nanesenia tieňov a výsledok môže vyzerať veľmi dobre :)



Svadobná mama chcela líčenie jemnejšie, tak som zvolila len telové odtiene a celkový vzhľad pôsobil jemne a rozžiarene.



Druhá nevestička mala už líčenie predom odskúšané, takže som už presne vedela, ako bude výsledok vyzerať. Fialové tiene používam zriedkavo, ale v tomto prípade sa mi v kombinácii so sivostriebornou veľmi páčili! :)



Posledné líčenie je najjemnejšie a bolo určené na stretávku zo školy. Jemné očné tiene zvýraznené linkou sú podľa mňa klasika na denné nosenie, ktorou sa málokedy dá niečo pokaziť :)



Ktoré líčenie sa najviac páči vám? :)

Majte sa krásne!

17 komentárov:

  1. Wow! Úžasnú prácu si odviedla! :) Všetky líčenia sú veľmi pekné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Som veľmi rada, že sa ti páčia :))

      Odstrániť
  2. Všetky líčenia sú super. Ale dosť ma vydesilo obočie tej druhej nevesty… 😱

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej, aj mna... ale tak proti gustu...:)

      Odstrániť
    2. Samozrejme, že ani ja by som tento tvar nevolila a sama mám rada prirodzenejšie, hustejšie a hrubšie obočie, ale keďže je zákazníčka zvyknutá na takéto a je s ním spokojná, bolo by pre ňu neprirodzené mať ho v deň svadby úplne iné.. A ďakujem :)

      Odstrániť
  3. prvá nevesta - prekrásna zmena, veľmi veľmi pekné. Akurát som prišla na to, že pri líčení zrelších žien sa mi nevyplatilo používať tekutú/gelovú čiernu linku. Keďže tie očká už nie sú úplne 100%-tne symetrické a viečka sú mierne ochabnuté, linka na mňa (aj v tomto prípade) pôsobí tvrdo a vyslovene na seba púta pozornosť. V žiadnom prípade to neber ako kritiku, to je len môj maličký postreh, líčenia sú nádherné a líčiť od 6:30 by som asi nedokázala ani seba :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za názor :) Tiež pri líčení zrelších žien používam ako linku väčšinou ceruzku alebo tiene, ktoré sa dajú jemnejšie zapracovať, ale táto pani chcela vyslovene výraznú linku, pretože ju má aj vytetovanú a pri líčení si ju ešte zvýrazňuje, takže som zvolila gélovú, aby bola aj ona s výsledkom spokojná :)

      Odstrániť
  4. Wau, krásna práca, ty máš ale talent :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. všetky premeny sú krásne, najviac sa mi páči prvá nevesta a svadobné mamy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne premeny, prvá nevesta vyzerá ako taká víla..:-) Nádherna je, krásne líčenie aj vlasy ma pekne spravene :-)) Určite foť dalej a pridavaj premeny, velmi ma to baví :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne líčenie, jemné a pritom výrazné - perfektné prevedenie :) .. smiem sa opýtať čo odporúčaš na také rozžiarenie očí, ako napríklad pri tom poslednom líčení - najviac sa mi páči to, a tiež prvá nevesta :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :) Pre takéto rozjasňujúce líčenie je najlepšie používať tiene s jemnou perleťou, ktoré odrážajú svetlo... Najlepšie v telových, béžových, jemne ružových odtieňoch :) A určite je dobré používať aj tekutý rozjasňujúci korektor pod oči, ktorý nezalieza do vrások ako tuhé korektory. Ja už dlho používam tento typ korektora v pere od Mary Kay a nemôžem sa sťažovať, ale počula som chválu napríklad aj na Bourjois, tak skús pozrieť :)

      Odstrániť
  8. Teda ty jsi kouzelnice, proměny se ti moc povedly :) Ale je pravda, že všechny proměnované ženy mi přijdou krásné už samy o sobě, takže musela být radost to jen dotáhnout do ještě hezčí podoby. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Môžem sa spýtať aký máš cenník? Resp. líčiš hockoho alebo len známe?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, líčim aj cudzích ľudí, nie len moje známe :) A keď by si chcela vedieť ceny, tak napíš mi prosím ťa na mail kesulatko@gmail.com

      Odstrániť
  10. Vsechny zenske o moc zkrasnely, jak malo staci, super:)

    OdpovedaťOdstrániť