nedeľa 17. mája 2015

GOSH Xtreme Gel Eyeliner - 007 Lavender + líčenie

Ahojte! Ako ste si určite všimli, posledný týždeň na blogu nič nové nepribudlo, pretože som denno-denne pohltená do biochémie a potrvá to ešte ďalší týždeň :( Avšak už plánujem všetky možné odmeny, ktoré si doprajem, keď tú skúšku dám, takže mi držte palce! :D

Keďže sa mi ale nazbieralo za poslednú dobu doma veľa krásnej kozmetiky, tak som si predsa len nejaký čas pre blog ukradla a urobila pre vás líčenie s recenziou na krásne gélové linky GOSH v odtieni 007 Lavender, ktoré sú momentálne novinka a nájdete ich vo Fann parfumérií. Gélové linky od GOSH som mala prvýkrát pred pár rokmi a viem, že to bol produkt, ktorý vo výdrži nič neprekonalo. Keby som sa neodlíčila, tak by som ich mala na očiach aj týždeň :D Tak som dúfala, že podobne "odolná" bude aj ich vynovená verzia. To sa našťastie potvrdilo a linky vydržia krásne od rána až do odlíčenia, nič sa neotláča, nerozmazáva, nemizne. Aplikátor je tentokrát pevný a dosť dlhý, ale pracuje sa s ním jednoducho, takže ani linkový začiatočníci sa nemusia báť :) Odtieň ktorý som testovala je jemná fialová, ktorá obsahuje aj drobné trblietky. Na očiach pôsobí skôr nenápadne a určite sa hodí aj pre ľudí, ktorý neradi pútajú pozornosť výrazným líčením, ale napriek tomu chcú svoj makeup oživiť. Líčenie očí som doplnila tieňmi z paletky GOSH 9 Shades - NEW YORK a riasenkou GOSH Boombastic, ktorú ale veľmi často nepoužívam, pretože sa mi počas dňa zvykne rozmazať. Na líčka som použila krémovú lícenku GOSH Giant Blush, ktorú som vám minule ukazovala v odtieni Passion, ale tentokrát som použila jemnejší odtieň Shy a úplne som sa doňho zamilovala! V obchode by som si ho ani nevšimla, pretože vyzerá veľmi nenápadne, ale na tvári je krásne prirodzený a ideálny pre svetlé typy! Líčenie som zakončila rúžom v ceruzke GOSH Forever Lip Shine v odtieni 007 Funky Friday (recenzia na odtieň 002 Sweet Moments TU), ktorý má krásny cyklaménový odtieň s trblietkami s modrými odleskami, takže to určite nebude nič pre anti- milovníkov trblietok :)) Ak vás niektorý z produktov zaujal, tak sa zastavte vo Fann parfumérií, pretože tam počas celého mája prebieha zľava 20% na všetky produkty GOSH! :)















8 komentárov:

  1. Já na barevné linky na oči moc nejsem :( ale tobě to sluší a vypadají skvěle! ;-)

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bežne ich nenosím ani ja, ale občas sa mi takéto oživenie páči :) A ďakujem!

      Odstrániť
  2. Máš strašne krásne mihalnice. :) Môžem vedieť, či ich máš také dlhé aj nenamalované, alebo je tá riasenka taká dobrá? :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) Mám také dlhé aj nenalíčené, takže nie je to riasenkou... S inými ich mám práve ešte aj dlhšie, táto ich zvýraznila skôr tak jemne :)

      Odstrániť
  3. No nadhera! Moc se mi libi ta rtenka:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Aj mne, síce trblietavé bežne nenosím, ale táto sa mi veľmi páči a na leto bude super :)

      Odstrániť
  4. Jéé, do toho bych taky šla. Mám zelené oči a k těm se fialková hodí nejvíc. :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ta linka je pekna :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť