streda 24. júna 2015

Vône CLEAN - AIR + RAIN

Ahojte! Nedávno som dostala ponuku na testovanie vôni CLEAN, ktoré sú unikátne v tom, že sa dajú navzájom vrstviť, čím môže vzniknúť pre každého osobitá a originána vôňa. Všetky vône sú vyrábané v USA a spoločnosť bola založená v roku 2003 v Kanade.


Ja som na testovanie dostala vôňu AIR a RAIN. Obe vône som skúšala samostatne aj spolu. Vôňa AIR patrí medzi kvetinové ľahké vône, preto je vhodná na kombináciu so všetkými ostatnými. Pri kombinovaní vôní sa ako prvá aplikuje silnejšia vôňa a na ňu následne jemnejšia. Rôzne vône môžete použiť aj na dve rozdielne miesta. Keď som to skúšala, tak musím potvrdiť, že vznikne akoby nový celok a vône sa navzájom vôbec neprebíjajú a nevadia si. Častejšie som ich ale používala samostatne. AIR je skutočne "čistá" vôňa, ktorá nemá žiadne výrazné zložky, ktoré by vám mohli vadiť.


Vôňa RAIN je už špecifickejšia a vonia výraznejšie kvetinovo s náznakom pižma. Na mne vydrží voňať o niečo dlhšie. Názov RAIN sa jej veľmi hodí, pripomína mi naozaj sviežu vôňu v daždi... Tieto vône sa veľmi ťažko popisujú, najlepšie je vyskúšať ich reálne na sebe. Predávajú sa exkluzívne v parfumériách Marionnaud na Slovensku a parfumériách Fann v ČR, takže keď budete mať cestu, určite zbehnite ovoňať! Výhodou týchto vôní je, že sa môžu používať aj na pokožku vystavenú slnku, nespôsobujú alergiu, nie sú testované na zvieratách, obsahujú rastlinné zložky, antio-oxidanty a vitamíny a obaly sú z recyklovaného materiálu.


Poznáte tieto vône? Zaujali vás?

PS: Dnes odlietam do Milána, takže pre aktuálne fotky sledujte INSTAGRAM! 



2 komentáre:

  1. Na tieto som navnadená už celkom dlho, poznám ich práve z českého Fann, ale netušila som, že sa dajú dokonca vrstviť...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já o této značce už slyšela a její vůně mě hodně zaujaly, protože mám tzv. "vůni čistoty" hrozně ráda. Ale přesto zatím žádnou jejich vůni nemám, což bych ale chtěla časem určitě napravit :)

    O vlasy se mi stará... SEBAMED

    OdpovedaťOdstrániť