piatok 17. júla 2015

GOSH Trio očných tieňov - 001 Three Of A Kind - recenzia

Ahojte! Pred pár dňami som sa vrátila z dovolenky (bohužiaľ), ale (našťastie) ma už budúci týždeň čaká cesta do Prahy, na ktorú som už veľmi teším, takže cestovateľské leto pokračuje a dúfam, že sa v tomto duchu ponesie až do konca! :)

Ako prvý podovolenkový článok som sa pri vás pripravila recenziu na nové trio očných tieňov značky GOSH z kolekcie Fairy Tale. Môj odtieň ma označenie 001 Three Of A Kind a obsahuje tri perleťové tiene vo svetlom bielom, telovom a jemnom broskyňovom odtieni. Tiene sú veľmi dobre pigmentované a majú skvelú výdrž aj na mojich očiach, na ktorých len tak niečo nedrží :D Menší problém pri tomto odtieni je to, že jednotlivé tiene sú si dosť podobné a na viečku sa stráca farebný rozdiel, takže výsledný efekt je aj pri použití všetkých troch farieb skôr celkové prejasnenie než nejaké farebné prechody. Ostatné odtiene sú ale výraznejšie, takže každý si v ponuke nájde to svoje :) Tiene odporúčam hlavne na dovolenky/cestovanie. Balenie je dostatočne pevné a tiene na denné líčenie tak môžete mať vždy pri sebe.








Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. Jé, práve som ti odpísala na komentár, že som zvedavá aký odtieň máš ty a aha, recenziu si práve zverejnila..Krásny odtieň, skvelý na denné nosenie :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na denné nosenie je ideálny, pekne prejasní a hodí sa každému :)

      Odstrániť
  2. Čítala som recenziu na Gosh u xoxopatty, páčil sa mi odtieň, ale aj tvoj odtieň sa mi páči :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Patty má fakt nádherný odtieň! Tento je vhodný na denné líčenie, ale s tým jej sa už dajú vytvoriť aj krásne mačacie oči :)

      Odstrániť
  3. velmi pekny odtien perfektny na leto

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vždy rozmýšľam, či máš takú super maskaru alebo sú Tvoje riasy od prírody také pekné....(?) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skromne môžem povedať, že od prírody :)) Ale samozrejme tomu dopomôže aj riasenka. Tu som použila novinku od L'Oreal - Superstar.

      Odstrániť
  5. Riasy máš dokonalé! Aj ja mám dlhé, ale tvoje sú aj krásne vytočené :)
    Tieniky sa mi páčia, no takéto svetlé by som si sama nekúpila, lebo ich mám už dosť :D

    OdpovedaťOdstrániť