štvrtok 13. augusta 2015

Emerald smokey eyes - líčenie s produktami AVON

Ahojte! Minule som rozmýšľala, že som už dlho neurobila líčenie, ktoré by bolo vyslovene zamerané na oči, ktoré by boli tmavé a výrazné. Nakoniec mi to predsa len až tak úplne nevyšlo, pretože pery nezostali pozadu, ale celkovo je toto líčenie výrazné a to bol zámer :) Inšpirovali ma k nemu tiene od Avonu, ktoré som spolu s ostatnými produktami na fotke dostala k vyskúšaniu.



Najprv vám o jednotlivých produktoch napíšem viac a potom sa pripravte na veľa fotiek líčenia! Pôvodne som chcela vybrať menej, ale výrazné líčenia sú vždy také fotogenické! Dúfam, že sa vám líčenie aj recenzie na produkty budú páčiť. Tak poďme na to!


Neviditeľný makeup s krycím efektom a OF 15 Ideal Flawless - odtieň Ivory. Makeup od Avonu mám, ak sa dobre pamätám a ak nerátam CC krém, úplne prvýkrát. Naschvál som vybrala najbledší odtieň, pretože viem, že veľa z vás potrebuje počas roka práve veľmi svetlé odtiene, s ktorými je v drogérií často problém. Oditeň Ivory je naozaj svetlý, pre mňa momentálne až príliš, ale na jeseň a v zime bude úplne ideálny. Ak sa na fľaštičku naživo lepšie pozriete, tak môžete zbadať, že makeup obsahuje drobučké strieborné trblietky/perleť, ktorú som ale na pleti vôbec nespozorovala. Krytie je podľa mňa stredné, pre pleť bez väčších nedostatkov úplne postačuje. 


Upokojujúci korektor - Fair.  Na tento korektor som bola veľmi zvedavá, pretože mi bol vždy v katalógu sympatický :) Má krémovú konzistenciu a penový aplikátor. Je vhodný aj na citlivú pleť a obsahuje vitamíny A,C a E. Dostupný je v dvoch odtieňoch: Fair a Medium. Ja som si vybrala svetlejší odtieň Fair, ale ten bohužiaľ pre úplné bleduľky vhodný nebude, pretože je odtieňovo tmavší ako vyššie spomínaný makeup, takže tým pádom je v kombinácii s ním pod oči napríklad nepoužiteľný. Tmavšej pleti ale bude určite sedieť lepšie. 


Očné tiene True Colour Quatro - Sultry Emerald. S týmto typom tieňov už skúsenosti mám. Vlastním viacero odtieňov (recenzia TU) a so všetkými som spokojná. Inak tomu nebolo ani pri odtieni Sultry Emerald, v ktorom sa nachádzajú veľmi zaujímavé farby. Zvedavá som bola hlavne na výraznú zelenú a baklažánovú, ktorá sa na očiach javí skoro až ako čierna, len v jemnejšej forme. Strieborný tieň s číslom 2 na očiach zanechá viacmenej len odlesky, nie samotnú výraznú farbu. S výdržou som spokojná, takže tiene určite odporúčam. Na experimentovanie sú ako stvorené. 


Fixka na pery Ultra Colour - Raspberry. Produktov tohto typu som vyskúšala už viac a vo všeobecnosti ich mám rada, pretože na perách nie sú cítiť, neotláčajú sa a vydržia pomerne dlho. Fixka na pery od Avonu toto všetko taktiež spĺňa. Pigmentácia pri odtieni Raspberry je veľmi vysoká a drží naozaj dlhé hodiny. Má ovocnú parfemáciu, ktorú ale na perách nie je cítiť. Tento odtieň odporúčam naozaj pre milovníčky výrazných farieb, pretože je neprehliadnuteľný :)


Lak na nechty s gélovým efektom - Limoncello. S gélovými lakmi od Avonu som už mala skúsenosti, preto som chcela vyskúšať aj nejaký letný odtieň. V katalógu sa odtieň Limoncello javí svetlejší, ale naživo je to naozaj výrazná žltá farba s jemným zlatým shimmerom. Bohužiaľ sa mi nelakoval veľmi dobre a na druhý deň akoby popraskal a začal sa odlupovať. 


Čistiaca pleťová voda s omladzujúcim účinkom 3 v 1. Túto pleťovú vodu som vyskúšala na dočistenie pleti, ale dá sa použiť aj na kompletné odlíčenie očí. Na pleti je príjemná, nedráždi ju a zanecháva ju jemnú. Netreba ju oplachovať, takže rovno môžete naniesť krém. 

A teraz sa konečne dostávame k líčeniu, pri ktorom som tieto výrobky použila. Líčenie je výrazné, ale na večer si myslím, že úplne použiteľné. Samozrejme, že pre dennú variantu je lepšie zvoliť výrazné len oči alebo pery. Ale v líčení sa medze nekladú, takže všetko noste tak, aby ste sa v tom cítili dobre práve vy! Na tom jedinom predsa záleží :)










Ako sa vám toto líčenie páči? :)

PS: Zajtra odchádzam na Grape, takže nový post čakajte až budúci týždeň. Chystáte sa tam tiež? Ja sa už neviem dočkať, tento rok je super téma (psychedelic) a aj úžasný line-up, takže to bude víkend na jednotku! 

Majte sa krásne!

7 komentárov:

  1. no líčenie krásne, doma mám rovnakú paletku ale neviem si k nej nájsť ani za pána cestu ... prvá dva tiene hore sú celkom fajn, ale tie tmavé nevyhovujú. A uži GRAPE !! Aj za mňa, teším sa na fotky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Fotky určite budúú :) Ja by som zas naopak bez tých prvých dvoch prežila, resp by som ich vedela nahradiť inými, ale tie tmavšie sa mi páčia omnoho viac!

      Odstrániť
  2. Nádherné líčenie a paletka je krásna. Kozmetiku Avon nepoužívam, ale práve tieto ich paletky sa mi zdajú dosť premakané a zaujímavo odtieňovo poskladané.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj :)

    Pozývam ťa na letnú súťaž na mojom blogu :)
    Budem rada ak sa zapojíš.

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/2015/08/its-time-for-global-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máš nádherne spravené oči, fakt parádna práca.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť