piatok 16. októbra 2015

3X PREMENY - líčenie pre blondínky

Ahojte! Momentálne mám v škole neskutočne veľa učenia a povinností, takže všetky krásne produkty, ktoré mám doma, musia s testovaním chvíľu počkať, kým sa školská situácia aspoň trochu nezlepší. Chcem však, aby ste na blogu mali stále čo čítať a pozerať, takže vám ukážem ďalšie líčiace premeny, ktoré máte tak rady :) Dnes sa zamerám na blondínky, pričom každá je nalíčená iným spôsobom. Je teda vidieť, že ani farba vlasov vás nemusí držať v nejakých obmedzeniach a môžete pokojne skúšať, na čo máte chuť a odvahu.

1. líčenie: Elegantná klasika, spojenie čiernych liniek a červeného rúžu je dostatočne výrazné, ale nepôsobí prehnane. Oči som jemne vytieňovala s matnými hnedými tieňmi a pre krajší efekt som použila aj trsy.



2. líčenie: Toto líčenie sa podobá prvému, čo sa týka očí. Taktiež im dominuje linka, ale na viečko som použila studenšie sivohnedé odtiene a na pery som naniesla ružový rúž, tiež so studeným podtónom. Tu je dobre vidieť, ako dokáže farba na perách zmeniť celkový dojem. 



3. líčenie: Toto líčenie je oproti predošlým dvom odlišné. Na oči som používala tmavšie tiene, ladené do sivej až čiernej. Pery som potom už len jemne zvýraznila telovým rúžom, aby nabrali zdravší vzhľad. 



Ktoré líčenie sa vám páči najviac? 

Máte svoje zaužívané a obľúbené líčenie alebo tiež rady experimentujete?

Majte sa krásne!

13 komentárov:

  1. Zase moc pěkné, jsi vážně šikovná :) Nedokážu říct, které se mi líbí nejvíc, protože všechno je moc pěkné a hlavně moc sedí ke slečnám pro které bylo určené :)
    Jinak já používám většinou svojí klasiku, červená rtěnka je základ a naopak vůbec nepoužívám stíny, i když mě to moc mrzí. Ale prostě mi nesluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To druhé líčenie sa mi páči najviac :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se nejvíce líbí první a druhé líčení.. u třetího mi nesedí tak černá linka. Možná bych je vytahovala spíše víc k obočí.. ale jinak krásné proměny..:-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všechny tři proměny jsou úžasné, nedokážu říci, která je nejlepší, neboť všechny holky moc prokoukly a moc jim to po tvém nalíčení sluší a jsou z nich ještě větší kočky :) tohle je opravdu pecka, před takovou prací smekám :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni naozaj úžasné premeny, každá jedna, líčenie tretej slečny sa mi páči asi najviac, no rada sa líčim aj v štýle výrazné pery a dymové oči ako tomu je v prvom prípade.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Páčia sa mi všetky tri líčenia, tej prvej slečne/pani pristane červený rúž tak ako málokomu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow, tak to se ti opravdu povedlo! Nedokážu posoudit, která je nejlepší, ale určitě jsou všechny k lepšímu! Slečnám to vážně sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všechny proměny jsou moc krásné. Nejvíce se mi líbí 3. proměna. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ďakujem krásne za vaše komentáre a názory! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Naprosto chápu, s tou školou. I když věřím, že to horší teprve poznám.:D
    Tyhle proměny mě moc baví! :) Jsi fakt šikovná! Vždycky se tak hezky rozzáří. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Musím povedať, že líčenie je krásne :) Zachovávaš črty tváre a nepraktizuješ (naštastie) unifikované líčenie, ako jedna mediálne "profláknutá" (česi na to majú fakt výborný výraz) slovenská vizážistka. Naozaj ma irituje, keď niekto maľuje iných na svoj obraz. Čo ty samozrejme nerobíš. :) Dede

    OdpovedaťOdstrániť