piatok 2. októbra 2015

Kolekcia Mary Kay At Play - recenzia + líčenie

Ahojte! Kto pozná Mary Kay kozmetiku trochu bližšie, tak určite vie, že okrem klasickej rady ponúka aj produkty pod názvom marykayatplay, ktoré sú vždy plné farieb a sú cenovo dostupnejšie aj pre nižšiu vekovú kategóriu. Práve z tejto rady som si z poslednej kolekcie vybrala na testovanie tri novinky. Obaly sú kombinované s bielou farbou, čo na mňa pôsobí tak jemne a fresh. Plast je pevný a určite prežije aj cestovanie a presúvanie v kabelke. 

Trio očných tieňov v odtieni Purple Eclipse pozostáva z troch dopĺňajúcich sa farieb, ktoré sa dajú nakombinovať či už na denné alebo večerné líčenie. Pigmentácia je dostatočná a dajú sa jednoducho roztieňovať do stratena. 

Krémová farba na pery a líca - odtieň Razzleberry. Pri tomto produkte je pigmentácia veľmi veľmi silná a hlavne pri použití na líčka treba pracovať opatrne a pridávať farbu po malých množstvách. Na perách si intenzitu taktiež môžete odstupňovať podľa chuti. Veľmi sa mi páči efekt, aký vytvára. Prirovnala by som ho k tintu, keďže farba sa do pier akoby vpije a vôbec ju necítite. 

Posledným produktom je Gélový lesk na pery v odtieni Glow With It, ktorý obsahuje v slaboružovom základe množstvo trblietok, ktoré na perách vytvárajú krásne odlesky a veľmi pekne vynikne aj nanesený cez jemný ružový rúž. Konzistencia je dosť hustá, ale tým pádom dlhšie na perách vydrží.

A tu sú už všetky Mary Kay produkty, ktoré som pri tomto líčení použila.











4 komentáre:

  1. Moc pěkné líčení :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/podzimni-hnede-liceni.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líčení je super, moc se mi líbí odstín rtěnky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja tie 2v1 tyčinky zbožňujem, hlavne však koralovú. je skvelé, že nie sú mastné, ale presne ako píšeš- tintové. a na tieniku ma najviac zaujala fialová farba, úplne nádherný odtieň

    OdpovedaťOdstrániť