štvrtok 17. decembra 2015

Bioderma Atoderm Nutritive - výživný krém na suchú pokožku

Ahojte! Počasie vonku nie je pre našu pleť momentálne príliš priaznivé a preto by sme mali myslieť na jej ochranu ešte viac, než zvyčajne. Dnes vám dám tip na výživný krém od Biodermy, ktorý používam denne už 2 týždne a neviem si ho vynachváliť!

Bioderma Atoderm Nutritive je výživný krém určený na suchú, dokonca až atopickú pokožku, ktorý obsahuje aktívne látky ako bambucké maslo a extrakt z avokáda pre upokojenie a regeneráciu pokožky aj v zimnom období. Krém je vhodný dokonca aj pod makeup, keďže napriek výživným vlastnostiam nie je mastný a veľmi dobre sa vstrebe bez toho, aby na pokožke zanechal nepríjemný pocit. Používam ho ráno aj večer a suché šupinky, ktoré sa mi s príchodom zimy vytvorili už úplne zmizli, takže ak tiež týmto problémom trpíte, tak ho môžem len odporúčať! Vhodný je aj pre bábätká a deti, takže ho využije celá rodina.





Bioderma na svojej FB stránke neustále vyhlasuje rôzne súťaže, tak sa nezabudnite pripojiť a nepremeškajte šancu vyhrať! :)

A taktiež sa nezabudnite zapojiť aj do VIANOČNEJ SÚŤAŽE tu na blogu, kde máte taktiež možnosť vyhrať okrem iného aj Bioderma produkt!


3 komentáre:

  1. Na suche supinky trpim hlavne na nose. Krem vypada lakave :) Ja mam doma krem Hydrabio Riche a ten mi neprijde nijak extra dobry na to, ze je na dehydratovanou pokozku, ale neni ani vylozene spatny a pod makeup se hodi taky dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám sice mastnou pleť, ale čas od času se mi zblázní, takže je hrozně vysušená a šíleně šupinatí :/ nějaký takový krém by se mi do mého kosmetického arzenálu hodil, když už to přijde.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veru mne sa šupinky tiež robili a už som nevedela čo proti aleráno si natieram obyčajnú niveu cez zimu a večer mandľový krém a zlepšilo sa to, a tato vyzera super ked vravíš že šupinky zmizli no porozmýšľam:)

    OdpovedaťOdstrániť