pondelok 21. decembra 2015

Guerlain KISS KISS Shaping Cream Lip Colour - 362 Cherry Pink

Ahojte! Pôvodne som vám tento rúž chcela ukázať až po Vianociach, ale keďže som z neho úplne nadšená, tak som to nevydržala a nafotila mu krásne vianočné fotky a uvidíte ho už dnes :)) S rúžmi Guerlain som prišla do styku už dávnejšie, keďže brigádujem v parfumérii Marionnaud a vždy ma veľmi zaujali hlavne obalmi, keďže táto značka si na nich dáva vyslovene záležať a ich produkty sú doslova šperkom! Ceny sú v kamennej predajni ale samozrejme o dosť vyššie a pre veľa ľudí a hlavne študentov je pochopiteľne priveľa dať 36 € za rúž. Na stránke elnino.sk som však všetky odtiene našla v cenovom rozpätí od 17-20 €, čo si myslím, že je podstatný rozdiel :)

Guerlain Kiss Kiss v odtieni 362 Cherry Kiss je dokonalá bordová farba, ktorá nepôsobí ani príliš tmavo, ani príliš červeno, je ideálna na deň aj na večer a nosila by som ju najradšej od rána do večera! Napriek tomu, že v rúži môžete vidieť drobnučké červené trblietky, tak na perách nič také vidieť nie je a farbe dodajú len prirodzený lesk. Rúž sa na pery nanáša úplne ľahučko, hydratuje ich a hlavne farba aj veľmi dlho vydrží a vytráca sa postupne, takže aj po 3-4 hodinách máte pery krásne "čerešňovo" sfarbené :) A k tomu ako bonus rúž vonia nádherne po vanilke a lesných plodoch!








Čo na neho hovoríte? 
Zaujal vás? 

Majte sa krásne!


7 komentárov:

  1. Tak ta barva je úplně nádherná! Přesně takové jsem si letošní podzim hodně oblíbila. Vážně krásná, asi jsem se do ní zamilovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá farba je dokonalá :)
    www.vanesasworld.blogspot.com aj s Vianočnou giveaway :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak přesně tuhle barvu hledám! Nádherná, díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť