sobota 12. decembra 2015

LE STAY GOLD! od PUPA MILANO!!

Ahojte! Ako som vám v minulom článku o PUPA produktoch sľúbila, tak dnes tu máme pokračovanie, v ktorom vám bližšie predstavím limitovanú kolekciu Stay Gold! Z kolekcie som nadšená po všetkých stránkach, takže dnes nebudem šetriť chválami :) Začnem krabičkami, ktoré majú krásne vianočné farby a sú teda aj ideálnym darčekom rovno pod stromček. Samotný obal produktov je taktiež dokonalý a kombinácia zlatej a čiernej pôsobí veľmi luxusne. Poďme sa ale pozrieť na samotné produkty! 




STAY GOLD! EYESHADOW PALETTE 


Paletka zložená zo 4 očných tieňov v zlato-bronzových odtieňoch. Tiene sú veľmi silno pigmentované a v popise sa uvádza, že by mali vytvárať efekt tekutého púdru, čo je myslím veľmi výstižné, pretože už pri nanášaní sa správajú inak ako bežné púdrové tiene. Sú úplne hladké, saténové, vôbec neprášia a na viečko krásne priľnú.



Mono očné tiene som dostala na vyskúšanie v odtieňoch 001 (sivočierny) a 004 (champagne zlatá). Tiene taktiež vôbec neprášia, sú jemnučko namleté a dajú sa použiť na sucho aj na mokro, pre dosiahnutie výraznejšieho efektu. 



Univerzálny rozjasňovač v zlatom odtieni je ideálny pomocník práve pre obdobie vianočných večierkov, plesov, novoročných párty atď., ale krásne vynikne aj v lete na opálenej pleti. Nanášam ho nad lícne kosti, ale určite u mňa nájde využitie aj ako očný tieň. 



Matné rúže sú tento rok must have a tieto v tekutej verzii sú dokonalé! Odtieň 001 je tmavšia nude farba s nádychom staroružovej a odtieň 003 je úžasná tmavočervená, ktorú som si hneď zamilovala. Pigmentácia týchto rúžov je na jednotku a matný efekt, ktorý vytvárajú je ideálny práve k trblietavejším líčeniam očí. Jedine ich neodporúčam nosiť, ak idete napríklad na večeru, pretože sa pri jedle trochu začnú rozpíjať a hlavne pri tmavšom odtieni to nevyzerá pekne. 



Multifunkčné ceruzky na oči sú v tejto kolekcii zastúpené v troch odtieňoch. Ja som dostala na vyskúšanie tmavšiu 66 Black Refined a zlatistú 68 Golden Light. Ceruzky z tejto rady môžete použiť ako linky na oči, kajalové ceruzky a vďaka špongii na rozotieranie, ktorá je na druhom konci, aj ako očný tieň. Sú veľmi mäkké a intenzívne pigmentované a krásne zvýraznia líčenie. 


Poslednými produktami v kolekcii Stay Gold! sú laky na nechty. Dva z rady Lasting color gel s dlhotrvácnym gélovým efektom a dva so špeciálnymi efektami na vytvorenie exklúzivného efektu. 


A teraz sa môžete už pozrieť na líčenie s použitím paletky tieňov na oči a matného tekutého rúžu. Na mihalnice som použila riasenku Vamp! taktiež od PUPA. 






Všetky produkty aj s cenami nájdete TU.

Ako sa vám táto kolekcia páči?

Majte sa krásne!

11 komentárov:

  1. Wow, nádherné barvičky a to líčení, prostě nádhera. Mě snad zaujalo úplně všechno.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Mňa z tejto kolekcie nadchli tiež všetky produkty, čo sa nestáva veľmi často.. ale fakt sa vydarila :))

      Odstrániť
  2. Tak ta paletka vypadá naprosto skvěle a to líčení s ní se ti moc povedlo :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi ti takéto ,,teplotónové ,, líčenie pristane :)
    ja som pokukovala po tom highlighteri

    OdpovedaťOdstrániť
  4. už niekoľký krát čítam o tejto značke a čím dalej tým viac sa mi začína páčiť ta pigmentácia tieňov je teda parádna a krásne líčenie pristane ti:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, odporučila by si highlighter Stay Gold aj ako súčasť denného každodenného líčenia? Ďakujem krásne za odpoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj! :) Určite áno, je veľmi prirodzený aj keď tak v balení možno nevyzerá a keď sa nanesie v jemnej vrstve tak pleť len pekne rozžiari a dodá jej lesk a pôsobí to naozaj super :)

      Odstrániť
    2. Pobežím ho kúpiť..veľká vďaka, píšeš skvelé príspevky :)

      Odstrániť
    3. Daj vedieť, ako si spokojná! A ďakujem za milé slová, spríjemnila si mi večer :))

      Odstrániť
  6. Veľmi vydarená kolekcia! Líčenie je, samozrejme, krásne, slávnostné a použiteľné na mnoho príležitostí.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc krásné, už jsem to obdivovala u xoxoxpatty :))krásně jsi to nafotila a popsala, díky za článek :)

    OdpovedaťOdstrániť