piatok 15. apríla 2016

Gélová manikúra so Sally Hansen Miracle Gel - recenzia

Ahojte! Hlásim sa už opäť zo Slovenska a ešte skôr, než sa dostanem k fotkám z poslednej cesty na Francúzsku riviéru, tak vám napíšem moju skúsenosť s gélovými lakmi Sally Hansen Miracle Gel, ktoré mám zo stránky elnino.sk.

Tieto laky ste už určite zaregistrovali, či už keď boli novinkou a vyskytli sa na viacerých blogoch alebo v TV reklame či časopise. Ja som ich dlho obchádzala, ale nakoniec som sa rozhodla dať im šancu a aj napriek nie vždy pozitívnym recenziám ich vyskúšať. Moja voľba padla na odtieň 480 Wine Stock a samozrejme gélový Top Coat.

Oba laky majú široký štetec, s ktorým je aplikácia rýchla a jednoduchá. Farebný lak nanášam v 2 vrstvách a ak máte rady vínové burgundy farby, tak táto bude niečo pre vás. Je naozaj tmavá, ale páči sa mi, že pôsobí elegantne a výrazne zároveň. Po dôkladnom zaschnutí druhej vrstvy aplikujete gélový top coat a získate tak krásnu lesklú manikúru bez použitia UV lampy, ktorá by mala vydržať až 14 dní. A tu sa bohužiaľ dostávame k problému, ktorý je pri lakoch, ktoré sa propagujú najmä kvôli ich výdrži, naozaj podstatný. Lak mi bez poškodenia vydrží 2-3 dni, čo je doba, ktorú zvládnu aj klasické obyčajné laky. Skúšala som aj tip od inej blogerky, pričom sa top coat nechá zájsť aj kúsok pod špičku nechtu, čím by sa mala predĺžiť trvácnosť, ale bohužiaľ, ani to mi nepomohlo. Na nechtoch na nohách mi pritom naozaj aspoň tých 10 dní vydrží v super stave, takže trvácnosť závisí asi aj od toho, aké ma človek svoje vlastné nechty, keďže moje sú dosť jemné a štiepia sa.





Skúšali ste tieto laky?

Ak máte tip, ako predĺžiť ich trvácnosť, tak dajte vedieť, pretože odtiene majú naozaj krásne a ak by vydržali skutočne tak dlho, tak by to bolo skvelé!

Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. Vyzerá naozaj krásne:) a koľko tam stoja?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je tam prelinkovanie v texte :) Vychádzajú okolo 4,60 €, záleží podľa odtieňa :)

      Odstrániť
  2. Odstín je hezký, ale moje nehty se taky třepí, takže ani mě by nejspíš nevydržel, proto zůstanu radši u laků za pár korun, kde mě to tolik nemrzí, když se rychle oloupe :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, ak má byť efekt rovnaký, tak sa dá použiť hocijaký lak.. Po tomto ale predsa len siahnem aspoň kvôli tomu vysokému lesku :)

      Odstrániť
  3. Mě tyhle laky vydrží tak 8 dní, ale já mám zdravé, dlouhé nehty a taky hodně záleží, co s rukami děláš. Odstíny mají krásné, ale doporučuji vyzkoušet i gel laky od essence. Jsem s nimi více spokojená a hlavně jsou levnější. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak potom naozaj záleží hlavne na kvalite nechtov. Ďakujem za tip, pozriem sa na ne :)

      Odstrániť
  4. Naozaj nádherný lak, páči sa mi najmä jeho odtieň. Ten je dokonalý ♥

    OdpovedaťOdstrániť