nedeľa 3. apríla 2016

Karin Herzog - Facial Cleansing Gel

Ahojte! O značke Karin Herzog ste už možno niekde čítali, či už v časopisoch alebo na blogoch. Jedná sa o švajčiarsku firmu, ktorej sa ako jedinej podarilo stabilizovať aktívny kyslík a využiť ho tak v ponúkaných produktoch starostlivosti o pleť.

Ja som si vybrala Karin Herzog Professional Cleansing Facial Cleansing gel, ktorý slúži na odstránanie aj vodeodolného makeupu, zároveň čistí póry, zbavuje pleť nadbytočného kožného mazu a naviac ju pomocou obsiahnutých rastlinných olejov vyživuje.

Textúra tohto gélu je hustá a na vyčistenie celej tváre stačí malé množstvo, takže produkt našťastie dlho vydrží. Našťastie píšem preto, lebo jeho oficiálna cena je za 50 ml 69,90 €. Zvláštnosťou je pre mňa jeho aplikácia a používanie. Najprv medzi končekmi prstov krúživými pohybmi zohrejete malé množstvo gélu a následne ho nanesiete na suchú tvár, necháte pár sekúnd pôsobiť a potom masírovaním odstránite makeup a nečistoty. Prvýkrát mi to prišlo hlavne v okolí očí veľmi nezvyčajné, keďže tým, že sa riasenka, očné tiene atď týmto gélom rozpustia, tak je okolie očí najprv celé čierne a "ušpinené". Následne sa tvár očistí vlhkým vatovým tampónom a pri tom som zostala naozaj prekvapená, pretože pleť je po jednom prejdení tampónom úplne čistá bez akejkoľvek stopy po makeupe! Pleť je po odlíčení týmto gélom neskutočne jemná, hydratovaná, bez pnutia a aj póry sú menej viditeľné. Čo musím ešte vyzdvihnúť je jeho vôňa a aj vôňa celého obalu. Vonia tak jemne sladučko a než som ho začala používať, tak som si k nemu hocikedy počas dňa len tak privoňala, lebo tá vôňa je naozaj dokonalá! Vhodný je pre všetky typy pleti a nie je testovaný na zvieratách.




V tomto videu je dobre ukázané, ako sa produkt aplikuje.



Celkovo hodnotím tento čistiaci gél ako veľmi zaujímavý produkt a musím uznať, že na pleti je oproti výrobkom, ktoré som používala doteraz, poznať rozdiel. Avšak aplikácia mi príde trochu zdĺhavejšia, takže je už na každom, koľko času a peňazí je ochotný do svojej pleti investovať :)

Poznáte značku Karin Herzog?

Aké produkty na odlíčenie pleti používate vy?

Majte sa krásne! 

4 komentáre:

  1. Taky jsem ho měla a byla jsem spokojená. Teď používám odličovací olej od Saloosu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten obal vyzerá veľmi pekne a elegantne :)

    Vanesa´s world

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nepoznam, ale ako tak citam to zlozenie tak tam nevidim nic co by malo stat tolko penazi...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som ho tiež testovala, ale mne sa z nim odličovalo zle. Ani som ho neminula a doma mi zapadá prachom. A to zloženie ? noo za 60€ mi príde dosť divné :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť