nedeľa 15. mája 2016

GOSH 9 Shades - To be cool in Copenhagen

Ahojte! Paletky tieňov máme rady asi všetky. Sú praktické, krásne a výhodné. Aj keď sa v nich vždy nájdu aj tiene, ktoré využívame menej, tak občas na ne predsa len príde a sme rady, že tam sú :)

Mojím najnovším paletkovým prírastkom je paletka GOSH 9 Shades TO BE COOL IN COPENHAGEN. Paleta obsahuje 9 matných tieňov v neutrálnych farbách, od tých najsvetlejších až po čiernu. Balenie je z čierneho pevného plastu a vnútri sa nachádza aj veľké zrkadielko. Samotné tiene sú veľmi jemne namleté a spokojná som aj s pigmentáciou. Ľahko sa tieňujú a pridávaním farby postupne zintenzívňujú. Prvé dva svetlé odtiene som si obľúbila pod obočie, ktoré sa tým pekne zvýrazní. S podkladovou bázou mi vydržia v dobrom stave asi 6 hodín, potom sa mi začnú zlievať do "čiarky", ale to mne robia úplne všetky tiene, takže ak sa vám to bežne nestáva, tak sa toho nemusíte obávať ani pri tejto paletke. Celkovo ju môžem určite odpoúčať, matné tiene sú univerzálne na deň aj večer, ale farebne sa bude hodiť skôr tým, ktorým sedia studenšie farby.






Na ukážku prikladám ako vždy aj líčenie, aby ste mali predstavu, ako tiene vyzerajú na očiach. Tentokrát som vytvorila líčenie vhodné aj na deň, keďže som použila tiene len z prvých dvoch radov. 



Máte rady matné tiene alebo uprednostňujtee lesklé/perleťové?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Nad touto paletkou stále rozmýšľam, raz ju chcem, potom si poviem, že ju nepotrebujem... Ale odtiene ma lákajú veľmi, studené a matné, to je moje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ti takéto odtiene sedia, tak potom by som do nej išla :) Predsa len sú to neutrálne farby, ktoré využiješ na hocijakú príležitosť :)

      Odstrániť
  2. Krásná, měla bych po ní skočit :D...a ty fotky pecka.

    OdpovedaťOdstrániť