utorok 24. mája 2016

PUPA MAXI Blush, Miss PUPA Gloss, VAMP! Extreme Mascara - recenzia

Ahojte! Dnes vám bližšie ukážem pár skvelých produktov dekoratívnej kozmetiky PUPA Milano. Tentokrát sa jedná o stály sortiment, takže si ich budete môcť zadovážiť, kedykoľvek budete chcieť :)


MISS PUPA GLOSS sú dlhotrvácne hydratačné lesky na pery s 3D efektom, ktoré obsahujú kyselinu hyalurónovú a výťažok z manga, pre hladký a vyplnený povrch pier. Pigmentácia je veľmi dobrá, pre mňa sú skor niečo medzi leskami a tekutými rúžmi. Majú pružný aplikátor, s ktorým sa dobre pracuje a krémovú nelepivú konzistenciu. Pri svetlejších odtieňoch si treba dať pozor, aby ste nemali šupinky na perách, lebo ich zvýrazňujú. Výdrž sa pohybuje okolo 3 hodín.


Odtieň 103


Odtieň 202


Odtieň 303


Odtieň 305


LIKE A DOLL MAXI BLUSH je kompaktné lícenka vo väčšom balení obsahujúcom aj zrkadielko a štetec. Odtieň 202 mi prišiel najprv veľmi nenápadný, ale zamilovala som sa doňho hneď po prvom použití. Toto je presne tá farba, ktorú si môžete naniesť k akémukoľvek líčeniu a hneď vytvorí zdravší a krajší vzhľad. Nanáša sa úplne ľahučko, netvorí fľaky a drží celý deň. Pigmentácia je dosť silná, takže jej stačí máličko.





MASCARA VAMP! EXTREME je riasenka s gumenou kefkou pre maximálny objem rias. S kefkou sa pracuje dobre, len sa ťažšie dostáva do vnútorného kútika, keďže aplikátor nie je ku koncu zúžený. Na mihalniciach ale vyzerá veľmi pekne a stačí jedna vrstva. Objem je 12 ml a dostupná je v odtieni extra black.





A tu už vidíte všetky produkty použité pri líčení. Myslím, že takéto basic líčenie je vhodné napríklad do školy alebo kedykoľvek, keď nemáte veľa času, ale chcete pôsobiť sviežo a upravene. 


Zaujal vás niektorý z týchto produktov?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. tá riasenka ma zaujala, ale pochybujem, že mi spraví také riasy aké máš ty,však ? :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak jasné, že zvýrazní riasy v rámci daných možností :)) Ale sklamaná by si myslím nebola :)

      Odstrániť
  2. Od Pupy som zatiaľ nič neskúšala, ak nepočítam kazetku v tvare diamantu, ktorú som dostala ale tie lesky na pery vyzerajú super!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta lícenka je úplne úžasná! ♥ Keď najbližšie pôjdem okolo Pupy, určite ju vezmem :)

    OdpovedaťOdstrániť