sobota 11. júna 2016

dm box s letnými vychytávkami

Ahojte! Čo sa ukrývalo v minulom dm boxe, ktorý som obdržala v rámci spolupráce, ste mohli vidieť TU. Medzičasom mi prišiel domov druhý boxík, ktorý ukrýval v takom istom krásnom balení tri produkty značky Balea a to konkrétne sprchovaciu penu, chladivý telový sprej a sprej na vlasy urýchľujúci fénovanie. A všetko krásne voňavé!



Čo ma v boxe veľmi potešilo bola sprchovacia pena s vôňou limetky a ružového grapefruitu. Ja takéto citrusové svieže vône milujem a produkt tohto typu/konzistencie som mala už aj predtým a veľmi mi vyhovoval, čiže v tejto letnej vôni je to trefa do čierneho! Navyše obsahuje avokádový olej, ktorý pokožku zjemňuje. Cena 2,09 €.



Ďalším produktom, ktorý je na leto ako stvorený, je chladivý telový sprej s vôňou vodného melóna. Osobne nepoznám nikoho, kto by túto vôňu nemal rád. V tomto prípade je ešte o niečo sviežejšia a nie tak sladká, ako býva vo väčšine produktov, čo mne osobne vyhovuje a na leto sa mi hodí ešte viac! Balenie má 200 ml a cena je 2,79 €.


Posledným produktom v boxe bol sprej na urýchlenie schnutia vlasov pri fénovaní a uľahčenie rozčesávania. Bohužiaľ sprejový aplikátor mi nefungoval, tak som tam premiestnila vrchnák z iného spreju, ktorý som mala doma, preto je zlatý (originál je ružový). Sprej je dvojfázový, najprv sa pretrepe a následne nastrieka na vlhké vlasy pred fénovaním. Ja si vlasy bežne nefénujem, ale kvôli recenzii som to vyskúšala a vlasy uschli o niečo rýchlejšie, ale hlavne boli na dotyk jemné a voňavé. Takže ak si vlasy zvyknete fénovať, mohol by to byť pre vás prínosný produkt :)


Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. zaujali ma všetky tri produkty,ale najviac sprej na urýchlenie schnutia vlasov :))) zaujímalo by ma,ako to funguje :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super novinky, zaujala me predevsim ta sprchovaci pena, tu budu muset urcite vyzkouset :-)
    Lovely imperfections | TheBalm a Clinique giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. velmi pekny box vyzera ze sa zacinaju zlepsovat
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milujem produkt od Balea, tá sprchová pena vyzerá naozaj veľmi zaujímavo, bohužiaš, u nás ju už nemali, tak snáď v Košiciach ešte bude:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten sprej s melounem by byl pro mě ♥ a ten sprej do vlasů. Upřímně na to urychlení moc nevěřím, ale pokud jsou vlasy hebké a hlavně voňavé, tak bych ho asi mohla vyzkoušet!
    Jinak ta balení jsou krásná ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť