nedeľa 31. júla 2016

dm box: Bez čoho to v lete nejde!

Ahojte! Čas dovoleniek je v plnom prúde a keďže aj mňa čaká už túto stredu vytúžená Barcelona, tak som sa rozhodla dať vám pár tipov, ktorá vám leto môžu ešte viac spríjemniť! A keďže sa jedná o produkty, ktoré nájdeme v sortimente dm drogerie markt, tak k tomu samozrejme patria aj priaznivé ceny!


Balea krémovo-gélová maska obsahuje bielkoviny hodvábu, zázvor a bisabol. Určená je pre všetky typy pleti a v popise sa uvádza, že vďaka svojím zložkám uvoľnuje vystresovanú pleť. Mne sa najviac páči jej jemný chladivý efekt, ktorý hlavne teraz v lete skvele padne. Balenie je rozdelené na tri časti, čiže 3 aplikácie. Masku po nanesení necháte pôsobiť 10-15 minút a následne ju do pleti môžete vmasírovať alebo utrieť kozmetickou utierkou, ale nezmýva sa! Pleť po použití vyzerá sviežo a oddýchnuto, čiže za skvelých 0,99 € odporúčam každému!



Alverde ponúka certifikovanú prírodnú kozmetiku, ktorá neobsahuje syntetické vône, farbivá ani konzervanty a svojím zložením je vhodná aj pre vegánov. Telový olej, ktorý vidíte na fotke, sa skladá z piatich základných zložiek: bio-arganový olej, bio-amarantový olej, bio-olivový olej z Andalúzie, marulový olej a olej z hroznových jadier. Aplikovať ho môžete po sprche alebo kúpeli, ale mne sa veľmi páči aj možnosť pridať pár kvapiek do kúpeľa, čím zvláčnite celé telo. Vôňa je naozaj taká prírodná, žiadna silná aróma. Ak ste niekedy už používali argánový olej, tak najviac tam cítim práve ten. Olej sa veľmi rýchlo vstrebáva a pleť po ňom vôbec nie je mastná, ale len krásne jemná a hydratovaná. Objem je 100 ml a cena 5,19 €.


Balea holiaci strojček s 5 čepieľkami je zaujímavý svojou krátkou protišmykovou rúčkou, na ktorú som si najprv nevedela zvyknúť, ale po pár použitiach som to už vôbec neregistrovala. Obsahuje zvlhčujúcu plochu s Aloe Vera a vitamínom E, čím sa pri holení poskytuje pokožke rovno aj starostlivosť. Súčasťou balenia je aj zatvárací obal, vďaka ktorému môžete tento strojček bez obáv hodiť do dovolenkovou kozmetickej taštičky. Hlavica je samozrejme vymeniteľná. Cena strojčeka je 4,69 €.



Ktorý z produktov vás zaujal najviac?

PS: Ak chcete vidieť, čo všetko sa udeje v Barcelone, nezabudnite sledovať môj instagram!

8 komentárov:

  1. Ten telový olej si určite zaobstarám! :) Vyzerá, že je to ideálny produkt na leto :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na olej sa určite pozriem. Znie naozaj sľubne ♥
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je skvelý, tak dúfam, že ak sa pre neho rozhodneš, tak ťa nesklame :)

      Odstrániť
  3. Nejvíce mě zaujal olejíček, o ně jsem se začala poslední dobou více zajímat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja olejíčky milujem, používam ich radšej ako telové mlieka :)

      Odstrániť
  4. Najviac ma zaujala asi pleťová maska. Nedávno som si ich v DM nakúpila pomaly za plný košík, ale táto akosi ušla môjmu zraku :D :D :D určite si ju pri najbližšej návšteve drogérie zabezpečím

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najviac ma zaujal ten alverde olej, v poslednom čase letím vačšinou na alverde, inak všetky produkty su dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť