nedeľa 10. júla 2016

Letné novinky Mary Kay

Ahojte! Celý týždeň som sa tu nezastavila, pretože som vyberala a riešila letnú dovolenku a keďže už je všetko vybavené, tak vám v mojej dovolenkovej nálade ukážem letné novinky, ktoré si pre nás pripravila tentokrát Mary Kay.


Razjasňujúca tyčinka je praktická forma rozjasňovača v tuhej krémovej forme, ktorú môžete aplikovať priamo z balenia alebo pomocou prstov. Dostupná je v studenšom odtieni Silver, tmavšom Bronze a v teplejších zlatých tónoch Gold, ktorý vidíte aj na fotkách nižšie. Práve tento odtieň bohužiaľ po rozotretí nezanecháva takmer žiadnu farbu, ale len trblietky, čo niekomu vyhovovať nemusí. U mňa nájde uplatnenie skôr na rozjasnenie dekoltu a oblasti kľúčnych kostí, kde mi samostatné trblietky nevadia. Ostatné dva odtiene tento problém nemajú a vytvárajú rovnomerné jemné rozjasnenie. 



O dvojici prípravkov s názvom Satin Lips som počula už veľmi dávno, ale až teraz sa mi naskytla príležitosť ich vyskúšať a to rovno v edícii s voňou a extraktmi bieleho čaju a citrusov. Pri zložení sa ešte zastavím. Zbežne som si ho pozrela a bola som naozaj milo prekvapená, koľko rastlinných zložiek tieto produkty obsahujú. Neviem ako vy, ale ja mám potom hneď lepší pocit, keď takýto produkt používam. Prvým krokom je jemný peeling, ktorý v malom množstve aplikujete na suché pery a krúživými pohybmi ho vmasírujete, čím odstránite odumreté bunky a pery vyhladíte. Následne peeling zmyjete vodou alebo vlhkým vatovým tampónom. Potom nanesiete balzam na pery, ktorý im dodá potrebnú ochranu a hydratuje ich. Balzam určite odporúčam naniesť aj na noc, pretože na perách vydrží aj 3-4 hodiny. 


Gélový polomatný rúž sľubuje výrazné dlhotrvajúce farby a saténový finish. Najprv pochválim balenie, ktoré je zhotované naozaj kvalitne, je pevné a pôsobí elegantne. Môj odtien nesie názov Always Apricot a je to príjemná marhuľová farba, ktorá je na mňa síce trochu nevýrazná, ale na denné nosenie ju určite môžem odporučiť. V ponuke je ale veľa krásnych výrazných letných farieb, ktoré stoja za pozornosť ešte viac. Čo sa týka konzistencie, tá je naozaj akoby gélová, čím sa rúž nanáša veľmi ľahko. Súhlasím aj s označením "polomatný", čo mi príde skvelá alternatíva pre tých, ktorí úplne matným rúžom nefandia. Výdrž je aspoň pri tomto odtieni taký priemer, pitie vydrží, ale po jedle ho treba doplniť. 



Nemôžu chýbať ani produkty na opaľovanie, ktoré sú v letných mesiacoch základom kozmetickej výbavy. Klasický krém s ochranným faktorom 30 je odolný voči vode aj potu, neobsahuje oleje a neupcháva póry, takže je vhodný aj na tvár. Gél po opaľovaní pokožku chladí a navracia jej stratenú vhlkosť. Chladenie je naozaj dosť výrazné, čo sa mne osobne veľmi páči. Naviac krásne sviežo vonia, takže za mňa určite odporúčam!


Chystáte sa toto leto na dovolenku aj vy?

Ak áno, nezabudnite hlavne na bezpečné opaľovanie!

6 komentárov:

  1. Novinky vypadaji povedene, nejvice me zaujala ta pece na rty ☺
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to super, hlavne keď človek často nosí rúže, pod ktorými treba mať pery v dobrom stave :)

      Odstrániť
  2. Tieto novinky od Mary Kay vyzerajú veľmi zaujímavo :) Peeling na pery (z klasickej kolekcie) mám a som spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť