nedeľa 25. septembra 2016

Bourjois Paris Rouge Edition 42 - recenzia

Ahojte! Ako si užívate začínajúcu jeseň? Ja rozhodne s výraznejšími perami. Dnešná recenzia bude na krásny malinový rúž od značky Bourjois. Od tejto značky je to môj prvý rúž, tak som bola veľmi zvedavá, ako u mňa obstojí, tak sa poďme na to pozrieť!


Bourjois Rouge Edition v odtieni 42 Fuchsia Sari je krásna sýta farba, ktorá mi pripomína čerstvé maliny. Obal je čierny s výraznými písmenami a jedným koncom priehľadným, čo umožňuje ľahšiu orientáciu pri rannom hľadaní tej správnej farby :) Zaujímavosťou je skosený hrot pre presnú aplikáciu. Rúž má krémovú konzistenciu, vďaka ktorej sa ľahučko nanáša a pery nevysušuje. Farba je sýta už v jednej vrstve, takže akú farbu vidíte v obale, talú dostanete aj na perách. Výdrž je priemerná, po jedle ho treba doplniť, ale inak nerobí problémy :)




Máte rady takéto odtiene?

Majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. toto je krásny odtieň, ja ich veľmi nevyhľadávam, ale páčia sa mi, a tebe veľmi pristane :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ja takéto odtiene "medzi" červenou a ružovou tiež až tak nevyhľadávam, ale tento mám rada :)

      Odstrániť
  2. Minule som sa pri týchto rúžoch zastavila a zvažovala, či si nejaký nekúpim, pretože som od tejto značky ešte žiaden nevyskúšala. Bolo to pokušenie, pretože momentálne si nejako fičím na rúžoch, ale nakoniec som sa rozhodla ušetriť. Ale tento je fakt pekný :) Takéto odtiene mám rada.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť