piatok 9. septembra 2016

Trvácne nude rúže Rimmel London Lasting Finish

Ahojte! Ešte predtým, ako sa dostanem k tomu, aby som vám ukázala fotky a video z dovolenky, tak sa pozrieme na dva super rúže, ktoré sú pre mňa jedným z top produktov posledného obdobia a doteraz nechápem, prečo som ich tak dlho obchádzala!



Rúže od Rimmelu sú všeobecne obľúbené a z drogériových rúžov patria jednoznačne medzi to najlepšie, čo môžete kúpiť. Ja som mala doteraz skúsenosť s radom Rimmel by Kate, ktorý je skvelý, ale ostatným som nevenovala príliš pozornosť. Keď som si ale v rámci spolupráce so stránkou elnino.sk mohla vybrať nejaké produkty, tak pri prehľadávaní stránky mi padli do oka práve rúže Lasting Finish, ktoré síce nie sú žiadnou novinkou, ale ponuka odtieňov bola naozaj široká a swatche na internete vyzerali super, tak som si povedala, prečo ich neskúsiť. Vybrala som si, na mňa nezvyčajne, dva nude odtiene, aby ste aj vy videli porovnanie, že nie je nude ako nude. Ja tento typ farieb nosím len zriedkavo, omnoho lepšie sa cítim vo výrazných farbách, ale na ostatných sa mi telové rúže naozaj veľmi páčia, tak som si povedala, že je možno problém len v tom, že som doteraz nenašla ten správny odtieň pre mňa a je najvyšší čas to napraviť.


A aký bol teda môj výber? 070 Airy Fairy a 077 Asia. Oba odtiene (ako aj všetky ostatné z tejto kolekcie) sa skrývajú v tmavofialovom pevnom obale s vyrytým logom a v kombinácii so striebornou pôsobia jednoducho a pekne. Voňajú ovocne a sú krémové, vysoko pigmentované a majú dobrú výdrž. Toľko k ich vlastnostiam, poďme sa teraz pozrieť na odtiene.

070 Airy Fairy je bledší z dvoch vyskúšaných odtieňov, napriek tomu sa ale vôbec nejedná o nejaký makeupový odtieň, s ktorým človek vyzerá skôr mrtvolne než prirodzene. Ak sa na neho pozriete úplne zblízka, zbadáte drobnučkú zlatavú perleť. Na perách ale žiadne trblietky nevidieť a vďaka neviditeľnej perleti pôsobia pery viac šťavnato a plnšie.



077 Asia je krásny odtieň s nádychom staroružovej, ktorý ale stále pôsobí neutrálne, aj keď je na perách o dosť výraznejší ako 070 Airy Fairy. Takisto sa v ňom dá pozorovať drobnučká perleť, ktorej sa ale týka to isté ako u odtieňu predtým. Je to super voľba nude farby aj pre tie, ktoré nemajú úplne svetlú pleť, ale nude odtiene chcú napriek tomu nosiť. A ja už teraz viem, že bude mojím obľúbeným aj na prichádzajúce jesenné obdobie!



Oba odtiene kúpite na elnino.sk za skvelých 2,36 €, takže za túto cenu im nemám čo vytknúť a určite odporúčam!

Máte rúže Rimmel London Lasting Finish vo svojej zbierke?

Aké sú vaše obľúbené nude odtiene?

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Mám airy fairy, je to jeden z mojich naj rúžov ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odtiene, ktoré si si vybrala sú skutočne krásne. Ja mám doma odtieň Candy, čo je momentálne môj absolútny favorit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám doma oba dva odstíny a jsem s nimi moc spokojená :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovedaťOdstrániť