štvrtok 17. novembra 2016

DOVE DermaSpa Cashmere Comfort

Ahojte! S prichádzajúcou zimou sa mi žiada používať na pokožku hutnejšie a výživnejšie produkty, ktoré dokážu naozaj hĺbkovo hydratovať a poskytnúť niečo extra. Jedine tak viem totiž udržať pokožku tela stále jemnú a bez suchých miest aj počas týchto mesiacov. A v tom mi momentálne pomáha rad telovej starostlivosti Dove DermaSpa Cashmere Comfort, ktorý obsahuje telové maslo, telové mlieko a krém na ruky. Všetky tieto produkty spája okrem technológie Cell-Moisturisers, ktorá udržuje v bunkách vlhkosť po celých 24 hodín, aj nádherná výrazná vôňa, v ktorej dominuje vanilka, korenie a ambra.


Produkty na mňa pôsobili už na pohľad veľmi dobre, matné bielo-modré obaly vyzerajú jednoducho a čisto. Presne tak, ako si Dove značku predstavujem. Vôňa je naozaj výrazná a na pokožke sa drží dlhú dobu po aplikácii. Teraz sa zimu sa mi veľmi páči, je hrejivá a zmyselná, ale na leto by sa mi žiadalo určite niečo ľahšie. No na suchú pokožku trpíme väčšinou práve v zime, nie? Tak prečo si potrebnú starostlivosť nevychutnať v takejto voňavej verzii :)

Krém na ruky sa nachádza v 75 ml balení v tube. Má ľahkú krémovú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva a ruky sú po použití vláčne a voňavé.


Telové maslo je v najväčšom balení zo všetkých troch produktov a má 300 ml. Konzistencia je naozaj hutná, ale našťastie sa ľahko naberá a pri kontakte s pokožkou sa akoby rozpúšťa, čiže rozotieranie je veľmi príjemné.


Telové mlieko má 200 ml a na moje prekvapenie je tak isto pomerne husté a krémové, čo je pre mňa plus, lebo v zime nevyhľadávam príliš tekuté produkty. Hydratácia sa mi zdá rovnaká ako pri masle, takže tu by som volila hlavne podľa toho, aký spôsob balenia a aplikácie vám vyhovuje viac.


S produktami som spokojná a ak máte v zime suchú pokožku, tak vám ich pokojne odporúčam!

Ako sa vy staráte v zime o svoje telo?

Majte sa krásne!

1 komentár:

  1. pozerala som minule na to masielko, lebo ma recenzie na blogoch nalákali, ale cena vyše 7€ mi prišla celkom dosť :/
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť